Szerintetek mennyire undorító és lehet-e ott ezek után nyugodtan élni?
Kivettem egy szobát, mindenki tök kedves volt, elsunyultak egy dolgot, az alapból igénytelen lakók. Az albérlet jó kerületben van, a lakás is felújított, jó árban. Emiatt vettem ki. Kiderült, hogy az ablakot nem lehet kinyitni, ezért a szerelő nagy nehezen kinyitotta, és a volt bérlők bevágták, hogy egész télen nem volt kinyitva, tehát kb 4-5 hónapig nem volt szellőztetve a szoba! Elkapott az undor, és a hányinger, betegek is lehettek közben, mert köhögtek, ezért mindent feltakarítottam, sanytollal végigtakarítottam mindent, szellőztettem, légfrissítőt vettem utánuk. Egy pár voltak, szóval szexelhettek is. De én ezt nem tudom megérteni, egyszerűen hányinger.
Egy a baj, a falak okádják magukból a belakott bűzt, el tudom képzelni, hogy ennyi nem szellőztetés után, mennyire undorítóan lerakódhatott, megképződhetett egy zsírréteg a falon az ondó,izzadság,betegség szagoktól.
Lesz majd egy tisztasági festés, szerintetek mennyire lesz élhető a szoba? Mert már most undorodom, és még nem is alszom ott, csak a cuccaimat vittem át
"Egy pár voltak, szóval szexelhettek is. De én ezt nem tudom megérteni, egyszerűen hányinger."
Egy jó pszichiáter? ... mert ide a pszichológus kevés lesz!
Úgy gondolod, hogy egy nyitott ajtón keresztül nem szellőzik semmit?
Mások szexének a tudatától ennyire undorodsz?
Ezzel is neked volt problémád?
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__vizi-sportok__9..
A légcsereszám, amivel az épületenergetika alapból számol 0,5, azaz óránként a levegő fele kicserélődik. Mármint szellőztetés nélkül. Ez teljesül is, ha hagyományos fa ablakok vannak, és van kint-bent hőfokkülönbség vagy szél.
Mi pl. nem szellőztetünk, kivéve nyári éjszakákon, de akkor a meleg kiengedése miatt. Pontosabban a szobákban nem szellőztetünk, vannak elszívóventilátorok a két wc-ben (pár wattos csak, így folyamatosan megy). Meg ha begyújtunk a kandallóba, akkor résszellőzőre nyitjuk az ablakot, hogy jól égjen.
Ha egy lakásban csak szellőzéssel lehet jó levegőt csinálni, az nem egészséges: 25 légköb/fő/óra a frisslevegő-szükséglet szabvány szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!