Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Gáz vagy csak én tolom túl?

Gáz vagy csak én tolom túl?

Figyelt kérdés

Január 25-én költöztünk albérletbe, ahol fizetünk X összeget es közös költséget (amiben semmi nincs, mármint rezsi, de mindegy). Megegyeztünk, hogy mindent elsejektol fogunk fizetni, azt az 5 napot meg hozzacsapjuk az első bérleti díjhoz.

Pár ezerrel nem stimmelt nekünk az összeg, erre kiderült, hogy a januári közös költséget is leosztotta az 5 napra.

Ti találkoztatok már ilyennel?

Konkrétan leesett az állam, és nem az összeg böki a csoromet, hanem az ekkora fokú...keresem a szót, de nem lelem...

2019. febr. 24. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen emberek, igen. De ha hó közben szeretnél lelépni, és

1, hozzájárul

2, csak fél havi lakbért kér

akkor is írni fogsz?

2019. febr. 24. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"erre kiderült, hogy a januári közös költséget is leosztotta az 5 napra."

Ezzel mi a gond? Teljesen korrekt.

2019. febr. 24. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Ha azt nézzük,hogy megegyeztetek és a teljes hó előtt 5 nappal már ott laktatok,akkor mi a gond,hogy erre az öt napra is kéri a közös költséget?Ha azt Ő kifizette akkor jogos,de ha az előző lakótól már behajtotta,akkor nem.Lehetett volna elnéző is,de nem kötelező,mert skót a főbérlő.De viszont ez jár neki.
2019. febr. 24. 12:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínűleg arról van szó, hogy “csak skót”. Én sem értem, miért húzott fel ennyire.😬
2019. febr. 24. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos. Miért lenne "skót"? Megegyeztettek valamiben, abban az öt napban a te sarad a közös költség részarányos díja. Téged minősít ha ezen kiakadsz!
2019. febr. 24. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Mennyiről van szó 1000 Ft-tól?

Nekem a százezres lakbér havonta böki a csőrömet amit egy szrházinak adok, nem az amikor 1000 Ft-tal lehúz.

2019. febr. 24. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne skót? Csak mert ő pénzért adja ki a lakását és nem adományként? Pont te vagy skót kérdező hogy az amúgy jogos 5000 forintot problémázol.
2019. febr. 24. 18:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem az összeg. Hanem egy már befizetett közös költséget (miután a ho végén beesett egy bérlő) még leoszt, remelem nem úgy, hogy az előző bérlő kifizette. Vagy remelem, odaadja neki ezt a kis zsetont.
2019. febr. 24. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked ahhoz mi közöd van mit fizetett vagy nem az előző bérlő??? Már ha volt egyáltalán...!
2019. febr. 24. 19:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem a főbérlőt ha már most is szarrágók vagytok.
2019. febr. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!