Ha nem hó elején veszem ki az albérletet, hanem végén, akkor kell különbözetet fizetni? Vagy általában hogy szokott lenni?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 16:57
1/5 anonim válasza:
Ha mondjuk 28-án költözöl be, és 31 napos a hónap, akkor azt a 4 napot kell fizetned értelemszerűen, és következő hónaptól meg a teljes havi díjat.
2/5 xswerdy válasza:
de olyan is szokott lenni, hogy neked pl. 10.-e a hónap fordulód, amit beköltözéskor kifizetsz, az köv. hónap 10-ig van kifizetve, és így tovább. Megállapodás kérdése. De jó fej tulaj pár napon esetleg nem problémázik. Ha 28.-án már üres a lakás, megállapodtatok, hogy 1.-től kiveszed, lehet, hogy átadja a kulcsot hamarabb.
3/5 anonim válasza:
#2: igen, lehet. Nekem letették a 2 havi kauciót + 1 havi bérleti díjat, és pár nappal előbb adtam kulcsot. Azalatt beköltözött. Hosszú távra terveztünk mind a ketten, nem ezen a 3 napon múlt.
4/5 anonim válasza:
A mostani albérletünkbe 30-án költöztünk be, nem kért a tulaj arra a két napra pénzt. A normálisabbja szerintem nem problémázik ezen. Sőt úgy volt, hogy lehet, a lakásból csak kicsit később költöznek ki az előző bérlők, így szóltunk az akkori albérletünk tulajának, hogy előfordulhat, hogy csak kb 2-án költözünk ki, ott se kellett volna pluszban fizetnünk (mondjuk ott a közművek a mi nevünkön voltak).
5/5 Estádio de Felchút válasza:
2 napi lakbérért az értelmesebb ember azért nem szokta megba**ni az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!