Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet bérlés előtt bemutatk...

Albérlet bérlés előtt bemutatkozó levél?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy albérletet, ami nagyon megtetszett, beszéltem is telefonon a tulajdonossal, viszont egy néhány mondatos bemutatkozó levelet kért hogy küldjek neki e-mailben.

Mivel ez lenne az első albérletem, így nem sok tapasztalatom van. Mit szoktak egy ilyen levélbe beleírni, mik számítanak? Gondolom nem az élettörténetemre kíváncsi.

Ti miket írnátok/írtatok egy ilyen típusú levélbe?

Köszönöm.

2018. dec. 16. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elég jó, főleg ha belváros, és ha nem akarja nagyon hamar kiadni, tehát bevárja az érdeklődőket, akkor lesznek versenytársaid bőséggel.

Mit kért bemutatkozásként, milyen bérlő az előnyös neki?

2018. dec. 16. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Most kekeckedés ide vagy oda, a legtöbb főbérlő ha kapna egy feljelentést a nem-GDPR-kompatibilis jövedelemigazolás bekérése miatt, akkor még meg lennének sértve. Persze én, mint ingatlantulajdonos megértem, ha be akarja valaki magát biztosítani, hogy az albérlője tudja majd fizetni a bérleti díjat, de akkor csináljuk rendesen.
2018. dec. 17. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Jogilag a világon semmi köze hozzá. Amúgy azért szokták alkalmazni ezt a levelet, mert bizony sokaknak nagy kihívás a megírása, és máris leszűrte a jelentkezőket. Te azt el nem tudod képzelni mennyi funkcionális analfabéta ember van. (A GDPR amúgy valóban nagyon érdekes kérdés, jogvita esetén egy új érv a bérlő kezében...)
2018. dec. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!