Előtakarékossági bérlakás pályázatot ismeritek?
Figyelt kérdés
Pályázót már valaki rá ? Mennyi idő kb lakáshoz jutni ? (Győr)2018. nov. 26. 22:52
2/3 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom melyik városokban van , én győri vagyok itt volt ilyen pályázat
2018. nov. 27. 23:49
3/3 anonim válasza:
A győrit nem ismerem. Nálunk vidéki kisvárosban van ilyen, de mivel csak 2-3 lakás van kiadó és azokat évekig lakják fiatal párok, ezért szinte lehetetlen bekerülni.
A pályázatnál vizsgálják az ember bevételeit, élethelyzetét, csak pároknak adják ki, stb. szóval normálisabb fizetéssel szinte lehetetlen bejutni egy ilyen lakásba. Több ismerősöm is megpályázta, ha volt lehetőség rá, sosem volt pozitív elbírálás egyik részéről sem, tehát őszintén nem tudom hogy működik ez. Illetve a feltétel két lakástakarék számla megnyitása volt korábban legalább 2x15 ezer forinttal. Ma már ezt pl. nem tudom mivel hidalják át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!