Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hova érdemes külföldre költözn...

Hova érdemes külföldre költözni egy fiatal párnak?

Figyelt kérdés
A párommal tervezzük, hogy 2020 nyár környékén kiköltözünk külföldre (a remélhetőlegesen már a kisbabánkkal) Nemtudjuk hova lenne érdemes kiköltözni,ahol megtudnánk élni anélkül,hogy a párom éjjel-nappal dolgozna és én a picivel tudnék lenni, háziasszonyként(esetleg otthoni munkavégzés).Tudom, szép álom meg ilyenek de hátha van olyan hely ahol ez lehetséges. (neki 10. nekem érettségim van mind2-nek angol nyelvtudás bár neki nemhivatalosan)

2018. nov. 19. 13:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

A legtöbb országban 3 hónap után mehetnek a nők vissza a "munka világába" és nem mereszthetik otthon évekig a hátsójukat mint minálunk.

Nekem nem lenne képem elvárni, hogy a szakma nélküli párod mindenféle alja-munkával napi 10-12 órákat robotoljon miközben te babázás ürügyén évekig csak a tv-t kapcsolgatod egész nap...

2018. nov. 19. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Te jelenleg mit dolgozol?
2018. nov. 19. 14:45
 13/17 A kérdező kommentje:
épp ezaz, énse szeretném ha éjjelnappal mindenféle szar munkát vállaljon, de akkor kérlek mond meg hogy tudnánk egy kisbaba mellett élni mindenféle rokon és pénz támogatás nélkül?:)
2018. nov. 19. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:
nemrég hagytam ott az eladói állásom,hogy érettségizzek tehát jelenleg iskolázom és 2 családra vagyok háziasszony
2018. nov. 19. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Sehogy, ezért maradjatok szépen itthon, ahol kapod az államtól 3 évig a pénzt, a párod meg 0 képesítéssel 230ezret bír keresni.

Ameddig otthon vagy a gyerekkel, azalatt tanulj ki egy szakmát (ami külföldön is kelendő) és ha még utána is úgy gondoljátok, hogy menni akartok, akkor menjetek!

De a mostani feltételeitekkel nem nagy jövő elé néztek külföldön. Legalábbis abból a szempontból, hogy a párodnak ne kelljen éjjel-nappal dolgoznia.

2018. nov. 19. 15:18
 16/17 A kérdező kommentje:
13.- köszönöm a kommented öszinte, reális és nem bántó..igen, ez lenne a legjobb megoldás ezt régen terveztük is, nemtudom miért felejtettük el.
2018. nov. 19. 15:21
 17/17 anonim válasza:
100%

Ha munkavállalóként szeretnétek érvényesülni, akkor mindenképpen olyan szakmával (és valamennyi szakmai gyakorlattal) a kezetekben érdemes belépnetek a célország munkaerőpiacára, amely ott keresett és anyagilag jól megbecsült. Emellett elfogadható, kommunikációképes nyelvtudás az adott nyelven szintén kelleni fog.

Nagy-Britanniában tudomásom szerint az óvoda nagyon komoly költség, tehát szerény ottani jövedelemmel ez gondot okozhat.

2018. dec. 4. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!