Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hova érdemes külföldre költözn...

Hova érdemes külföldre költözni egy fiatal párnak?

Figyelt kérdés
A párommal tervezzük, hogy 2020 nyár környékén kiköltözünk külföldre (a remélhetőlegesen már a kisbabánkkal) Nemtudjuk hova lenne érdemes kiköltözni,ahol megtudnánk élni anélkül,hogy a párom éjjel-nappal dolgozna és én a picivel tudnék lenni, háziasszonyként(esetleg otthoni munkavégzés).Tudom, szép álom meg ilyenek de hátha van olyan hely ahol ez lehetséges. (neki 10. nekem érettségim van mind2-nek angol nyelvtudás bár neki nemhivatalosan)

2018. nov. 19. 13:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Angliában élek, többi országgal nem tudom összehasonlítani, azokat nem ismerem, de itt jó a gyerek támogatás, segélyek, adokedvezmenyek, alberlethozzajarulasok stb.

Iskolákban/óvodákban pedig jól kezelik a bevandorlok gyerekeit, nincs diszkrimináció stb. Mint Ausztriában ezt hallottam.

Viszont Anglia sokak szerint a legrosszabb hely, ahol egy gyerek felnőhet, látszik mennyi család költözik haza, es ahogy látom a londoni iskolákból a gyerekeket kijönni teljes mértékben egyetértek.

A bűnözés már általánosban megkezdődik, drogokhoz gyerekjáték hozzájutni, szó szerint, 18 éven alul is.

De ez csak egy vélemény, nincs gyerekem.

2018. nov. 19. 13:52
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

1#

Bocs, de a dolgok állása szerint 2020-ra nem sok kiköltözési esélyt látok Londonba!

2018. nov. 19. 14:26
 3/17 A kérdező kommentje:
miért?
2018. nov. 19. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Szedhetnél magadra némi önállóságot és használni a keresőt, majd eldönteni, hogy nektek melyik a szimpatikus. Meg nem ártana valami szakmát kitanulni, mert egy érettségivel meg egy féllel sokra nem mentek.
2018. nov. 19. 14:31
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Bocs!

Ha jól értem, te úgy tervezed a jövődet (jövőtöket), hogy majd 2019-ben teherbe esel, azután 2020-tól "háziasszonyként" eltartatod magadat külföldön a szintén szakma nélküli pároddal??!

Ő már tudja, hogy milyen jövőt szánsz neki?!

2018. nov. 19. 14:33
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Svájcba, az még elfogadható.

És ne kisbabával költözzetek, hanem ott szülessen meg!

Gyakorlatilag mivel semmilyen szakképesítésetek nincs, a párodnak bárhol a nyelvén kell majd kulimunkában taposnia, hogy az albérletet fizetni tudjátok és te otthon babázhass, mert nyugaton nincs Gyes meg Gyed.

2018. nov. 19. 14:34
 7/17 A kérdező kommentje:
keresgélek hidd el, de megis jobb,ha meghallgatok tapasztalattal rendelkező emberek véleményét az adott országról
2018. nov. 19. 14:34
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

#2 tényleg Brexit eszembe sem jutott.

Na meg egy érv Anglia ellen 😉

2018. nov. 19. 14:38
 9/17 A kérdező kommentje:
nem eltartatni szandekozom magam, azt mondod h minden háziasszony aki otthon van a párhónapos babával az eltartatja magát?:D igen, a párom tudja együtt tervezzük. És nincs szakmája de 230-at keres+cafeteria
2018. nov. 19. 14:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Most sincs szar munkája pedig nincs képesítése
2018. nov. 19. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!