Hova érdemes külföldre költözni egy fiatal párnak?
Angliában élek, többi országgal nem tudom összehasonlítani, azokat nem ismerem, de itt jó a gyerek támogatás, segélyek, adokedvezmenyek, alberlethozzajarulasok stb.
Iskolákban/óvodákban pedig jól kezelik a bevandorlok gyerekeit, nincs diszkrimináció stb. Mint Ausztriában ezt hallottam.
Viszont Anglia sokak szerint a legrosszabb hely, ahol egy gyerek felnőhet, látszik mennyi család költözik haza, es ahogy látom a londoni iskolákból a gyerekeket kijönni teljes mértékben egyetértek.
A bűnözés már általánosban megkezdődik, drogokhoz gyerekjáték hozzájutni, szó szerint, 18 éven alul is.
De ez csak egy vélemény, nincs gyerekem.
1#
Bocs, de a dolgok állása szerint 2020-ra nem sok kiköltözési esélyt látok Londonba!
Bocs!
Ha jól értem, te úgy tervezed a jövődet (jövőtöket), hogy majd 2019-ben teherbe esel, azután 2020-tól "háziasszonyként" eltartatod magadat külföldön a szintén szakma nélküli pároddal??!
Ő már tudja, hogy milyen jövőt szánsz neki?!
Svájcba, az még elfogadható.
És ne kisbabával költözzetek, hanem ott szülessen meg!
Gyakorlatilag mivel semmilyen szakképesítésetek nincs, a párodnak bárhol a nyelvén kell majd kulimunkában taposnia, hogy az albérletet fizetni tudjátok és te otthon babázhass, mert nyugaton nincs Gyes meg Gyed.
#2 tényleg Brexit eszembe sem jutott.
Na meg egy érv Anglia ellen 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!