Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hány fővel tudnál együttélni...

Hány fővel tudnál együttélni idegenek esetében?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy nekem a 3 túl sok. Különbözőek vagyunk, eltérő szokásokkal, ráadásul én sokkal többet takaritanék, és ezt többnyire utánuk kell.

Nem nagyon vesznek közös tisztitószereket, papir törlőt, amely szerintem alap lenne ennyi ember esetében. Nem igazság, hogy mindig én veszem. Szerintem nem csak én látom hogy elfogy. De ha én veszek, akkor természetesen használják.

Külön szobákban vagyunk, de hozzám minden behallatszik :( Szörnyen érzem magam, igénytelen emberek között élek :(

Lenne lehetőség most egy kétfős albihoz (velem együtt lenénnk ketten), de kicsivel többet kellene fizetnem. Neked megérné a váltás? Belekalkulálva a költözés, szerződés részleteit.

2018. nov. 19. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez a szám nulla.
2018. nov. 19. 11:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élek tömegszállásban ( Pesten is ez lenne a sorsom mielőtt valaki beleköt hogy akkor miért nem megyek haza)

Egy nagy családi házban lakunk, amik különböző szobák vannak kiadva sublettingbe.

Alsó szinten van 2 szoba, meg 1 zuhanyzó és WC az egyik szoba az enyém. Felső szinten 3 szoba, 1fürdő WC, illetve a kért hátuljában kis épületben 3 szoba, 1 fürdő wc, azokban van 1 konyha, a házban 5 személyre 1 konyha. 12 lakunk összesen ha jól tudom, van 1 vagy 2 pár hátul, nem biztos hogy a csávó itt "lakik", de mindig itt alszik szóval ugyanaz.

Mit mondjak, hétvégén délután el tudod képzelni mi van itt. Ráadásul csak én vagyok magyar.

Én ilyenekről hogy főzés rég lemondtam, mikros kaja, esetleg sütős aztán kész.

Meg lehet szokni ezt is.

Amúgy az emberekkel semmi gondom, konfliktusok természetesen vannak, de inkább egymás között csináljak, én kimaradok mindenből.

Oldalakat tudnék írni miért jó, miért rossz így élni, nem megyek bele, az a lényeg, hogy meg lehet szokni.

Csak elkeseritő hogy nincs belőle kiút esélyem a saját lakásra 0! Ez az élet marad nekem az alberletezés szóval nem panaszkodok ellene, mert felesleges.

A környéken persze van kissebb ház, saját fürdővel, WC vel, külön bejárattal, de 900£ túl sok nekem havonta 😔

2018. nov. 19. 11:31
 3/19 A kérdező kommentje:
atya ég, még jó hogy van több wc....
2018. nov. 19. 11:34
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Nekem kettö-négy fö szóba jöhet, ha együttmüködnek, egyébként legfeljebb egy embert válallnék magammal közös lakásban.
2018. nov. 19. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Kollégista voltam kilenc évig. Öt évig nyolcan voltunk egy szobában. Maradék időben csak négyen, kész felüdülés volt. Albiban később három emberrel éltem együtt, de meg tudtuk beszélni a problémákat. Neked azt javaslom, költözz el, mert egyszerűbb lesz úgy neked.
2018. nov. 19. 11:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy sem.

8 evet eltem egyedul, kertes hazban. Idegenekkel semmikepp ha valaszthatok, elég volt 3 ev koli elrettento peldanak.

2018. nov. 19. 12:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Laktam már 3 emberrel, ez ideiglenesen nem vészes, ha normálisak. De ha mindig otthon vannak és feltekerik a termosztátot, miközben csóró vagy és amúgyis szenvedsz a hőségben, az önmagában nagy baj tud lenni, nekem rémálmaim is voltak róla. Az, hogy én lapátoltam a sarokteleknél a havat, nem zavart :D A papírtörlő se zavarna, mindig vinném magammal, ha sajnálom, bár az enyhe igazságtalanság és pofátlanság valahol engem is szokott zavarni, de vannak ennél nagyságrendekkel nagyobb problémák is.

Nyilván rossz lakótársból egy is sok, de egy túlzsúfolt lakás bárhogyan szörnyű, voltam olyan helyen szobát nézni, ahol kegyesen felajánlották, hogy a konyhában igyekeznek és szorítanak nekem 2 tenyérnyi polchelyet. Mentem máshova, képtelenség így élni, ráadásul én sokat főzök.

Egy emberrel jó volt lakni, sosem zavartuk egymás köreit, szerencsés voltam.

Honnan tudjam, mi érné meg? Nem tudom, mennyivel kéne többet fizetni és ez lenullázná a megtakarításomat vagy nem... De ilyen helyről igyekeznék menni, minimum keresgélnék egyfolytában...

2018. nov. 19. 12:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy külön lakrészre van igényem: saját szoba, saját fürdőszoba.

Ha ez szeparált a többi lakrésztől, akkor nekem 8.

Ha nagyon zavarna a közös használatú részbe járás, akkor még vennék a szobába miniműtőt, minimosógépet, rezsót, és ki se járnék.

2018. nov. 19. 20:34
 9/19 anonim ***** válasza:

* minihűtőt.

XD

2018. nov. 19. 20:35
 10/19 anonim ***** válasza:

"Lenne lehetőség most egy kétfős albihoz (velem együtt lenénnk ketten), de kicsivel többet kellene fizetnem. Neked megérné a váltás?"

Melyik városról van szó?

Mindenhol van minigarzon, 5-12 nm-es lakások is...

Nem tudnál egy 20 nm körülit egyedül kivenni?

Sőt egyre több az olyan lakás, amit kiadásra alakítanak ki, minden szoba külön bejáratú saját fürdővel.

2018. nov. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!