Kikészít az albérletünk tulaja, mit tehetnék?
A helyzet a következő: Nemrég költöztünk el a párommal és a kisbabánkkal új albérletbe. Az elején nem volt gond, azon kívül, hogy a tulaj- egy idősebb alkoholista néni minden nap jött nézni hogy mit csinálunk a házban. Később elkezdett MINDENBE bele kötni, mi pedig birka módra igazodtunk hozzá, már megtűrt vendégnek érezzük magunkat abban az albérletben amit mindig időre fizetünk, nincs elmaradásunk sem. Van egy fagyasztó a házban ami tele van, de mi nem használjuk, minden benne lévő dolog a nénié. Meg is egyeztünk hogy ezt majd levonja a villanyszámlából, de nem tette meg eddig. A legutóbbi villanyszámlánál szóltam, hogy akkor tessék levonni most már a fagyasztó fogyasztását, mire kiabálni kezdett hogy én milyen inkorrekt vagyok, és hogy most hónap végéig költözzünk ki.
Szerződésünk van, ami tavasszal jár le, de nem közjegyző által hitelesített. Megteheti hogy kidob minket, pici babával?
Ebből nem az következik hogy ezt írtad...
"Különben elég nehéz a hivatali út a legális kiadásra, attól, hogy van szerződés, még egyáltalán nem biztos, hogy könyvel, mint a kisangyal, hogy negyedévente eleget tegyen a NAV elvárásainak.
Szóval lehetséges, hogy illegálisan van kiadva, és nem adózik, nem könyvel"
13: Mi a különbség?
A 'lehetséges' és a 'nem biztos' között van valami különbség, amivel valami újat mondtál?
Magyar az anyanyelved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!