Családnak, egyedülállónak vagy egyetemistáknak érdemes lakást kiadni, illetve egyetemisták mennyiért bérelnek általában?
Én szándékosan kisàllatbaràtként adnám ki. Sokkal többet el tudsz kérni úgy, mivel a legtöbb helyen tiltott. Így kénytelen az ember többet is megadni érte, csak vihesse Fifikét.
Nyílván ha drága bútorok vannak rizikósabb, de ha csak gépesített, akkor simán.
Közjegyző előtt is érdemes lepapìrozni. Elsősorban én is fiatal párnak adnám ki. Ha gyerekes is jöhet, akkor megint el tudsz kérni többet.
Ha rendesen levéded magad, akkor kirakhatod őket nem fizetés esetén
11. Aki 35-40 éves korára nem tudott vidéken egy saját lakásra valót összeszedni az életben (ami akár csak egy kis garzon), olyan embereknek én pont hogy nem adnám ki a lakásomat. Ismertem az életben különböző helyekről középkorú bérlőket, akik bérlői szempontból is abszolút megbízhatatlanok voltak (és persze az élet más területein is). Többgyerekes elvált apuka, aki éppen csak kinyögi a bérleti díjat és az ételt, a többit fizeti gyerektartásba. Tróger ember valamilyen függőséggel (alkohol, drog, stb) aki éppen csak fenntartja magát a felszínen. Nem tudom ilyenekben neked mi a jó.
Az olyan jól szituált emberek, mint akikről te írtál azok pedig nem albérleteket keresnek, hanem van már saját lakásuk középkorú ember létükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!