Szerintetek találnék ilyen lakást?
Figyelt kérdés
Bodapesten szeretnék albérletet szerezni a lehető legolcsóbban. Nincsenek igényeim, viszont alapbútorok tűzhely stb szekrények nem is olyan fontosak. Legyen benne fürdőszoba nem vagyok kád függő. Szerintetek mennyilenne? Plusz rezsivel? Előre is köszi.2018. okt. 18. 19:30
1/7 anonim válasza:
rezsivel együtt olyan 140-150ért már találsz ha szerencséd van, valami rosszabb környéken vagy külterületen.
2/7 A kérdező kommentje:
Ennél olcsóbb nincs? Suli mellett nem tudnék ennyit kifizetni.
2018. okt. 18. 19:47
3/7 anonim válasza:
max ha csak szobát keresel, társbérlőként. Így megúszhatod rezsivel együtt 70ből, plusz ugye a többi költség.
4/7 anonim válasza:
Bérelj szobát, még mindig az a legolcsóbb. Egyébként 100-ért+ rezsi már találsz Bp-en is, ha ügyes vagy. A belső kerületekben ritka.
Szóval vagy szobát veszel ki, vagy kijjebb mész, Maglód, Pécel, Gödöllő, ahonnan a zónázóval 20-30 perc alatt Budapest szívében vagy. Hamarabb, mint egy külső kerületből, ahonnan a dugóban egy órát is elaraszolgatnak az autók, buszok.
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok, a 100 + rezsit lakásra írtam, nem szobára.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket.
2018. okt. 18. 20:03
7/7 anonim válasza:
Mért nem nézed a hirdetési oldalakat? Beállítod a paramétereket és kijön a kínálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!