Az örök kérdés: 25 nm-es albérletnél szerintetek 17.590 Ft/hó közösköltség nem sok?
Amíg itt lakom már úgyis kifizetem, ennél olcsóbb helyet nem találtam, csak soknak tűnik. A tulajt még nem zaklattam, hogy adjon valami kimutatást vagy nem kérdeztem a véleményét se róla.
4 szint van, szintenként kb 10 lakás, mind ugyanekkora. Van egy kert egy medence is.
Beszéltem más tulajjal is a társasházban és ő kisebb közös költségről beszélt (már nem emlékszem pontosan mennyit mondott de kevesebbet, elég szar a memóriám).
Van wifi a közös költségben de ez túl drága nem lehet mert rettenetes.
Attól függ, mit tartalmaz.
Van, ahol a fűtést is tartalmazza meg a vizet is, esetleg parkolóhelyet, portaszolgálatot, stb., akkor nem sok.
Sokszor felújítási alapot gyűjt a ház vagy tartozást törleszt, stb.
Tulajdonképpen a felújítási alap részét a tulajdonos kéne fizesse, csak nem szokás szétszedni a közös költséget, hogy ne az egészet fizesse a bérlő, mert nem szokott ilyen sok lenni.
"A tulajt még nem zaklattam, hogy adjon valami kimutatást"
A közös képviselődtől kérjél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!