Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Az örök kérdés: 25 nm-es...

Az örök kérdés: 25 nm-es albérletnél szerintetek 17.590 Ft/hó közösköltség nem sok?

Figyelt kérdés

Amíg itt lakom már úgyis kifizetem, ennél olcsóbb helyet nem találtam, csak soknak tűnik. A tulajt még nem zaklattam, hogy adjon valami kimutatást vagy nem kérdeztem a véleményét se róla.

4 szint van, szintenként kb 10 lakás, mind ugyanekkora. Van egy kert egy medence is.

Beszéltem más tulajjal is a társasházban és ő kisebb közös költségről beszélt (már nem emlékszem pontosan mennyit mondott de kevesebbet, elég szar a memóriám).

Van wifi a közös költségben de ez túl drága nem lehet mert rettenetes.

2018. szept. 30. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit tartalmaz.

Van, ahol a fűtést is tartalmazza meg a vizet is, esetleg parkolóhelyet, portaszolgálatot, stb., akkor nem sok.

Sokszor felújítási alapot gyűjt a ház vagy tartozást törleszt, stb.

Tulajdonképpen a felújítási alap részét a tulajdonos kéne fizesse, csak nem szokás szétszedni a közös költséget, hogy ne az egészet fizesse a bérlő, mert nem szokott ilyen sok lenni.

2018. szept. 30. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

"A tulajt még nem zaklattam, hogy adjon valami kimutatást"

A közös képviselődtől kérjél!

2018. szept. 30. 22:59
 13/13 MancsWolf ***** válasza:
Ha a medence wifi stb egyébként díjmentes akkor egyáltalán nem sok. Felújítás után egy sima panel is 12-15 be van közösköltség ügyileg. De miért kellene a tulajnak fizetni egy részét? Mindig minden esetben a bérlő fizeti a közös ktsg 100%-át. Hisz ő él ott.
2020. máj. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!