Jogos a felháborodás a bérlő részéről?
Figyelt kérdés
Eddig 95 ezer forintért adtam ki neki egy 43 nm-es Dob utcai átlagos állapotú lakást. Egy ismerősöm szerint akár 130 ezer/hóért is kiadható, ezért a határozott idejű szerződés lejárta előtt egy hónappa jeleztem az emelési szándékot a fentebb írt összegre. Erre ő felháborodott, hogy van képem ennyit emelni, stb. Amint lejár a szerződés, nem kívánom ezek után meghosszabbítani vele, de baromi rosszul esett.2018. aug. 18. 15:39
22/28 anonim válasza:
Ez sima üzlet, nem kell belekeverni az emberséget. Ti a kégliteket amiért kapnátok 20millát oda adnátok 13ért? Ugye nem? Pedig szegény vevőnek csak annyi pénze van! NEEEM?? MILYEN SZEMETEK VAGYTOK!
23/28 anonim válasza:
Gratulálok, hogy van egy lakásod amit ki tudsz adni. Azt is megértem, hogy nem adod olcsóbban, ha drágábban is ki tudod. De én ilyen nagyképű, fellengzős, öntelt és undorító patkány emberrel nem találkoztam. És még neked esik rosszul a reakciója? Persze nem vagy szeretetszolgálat, de így megnyilvánulni emberekről... Kívánom, hogy kapj egy nagyon tanulságos leckét a sorstól. Olyat, hogy elgondolkodj bizonyos dolgokon. Tudod a pénz nem minden. Remélem a gyerekeid értékesebb emberek lesznek, mint te vagy
24/28 anonim válasza:
24# nyilván át üzlet az üzlet.... De nehogy már fel legyen háborodva hogy a bérlő nem tapsikol örömében.. Meg rosszul esik neki? Hát egyem a szívét, keressen fel egy pszichológust.... Nem azzal van a baj,hogy felemeli a bérleti díjat, hanem hogy ennyivel és ilyen hanar. Másrészt és leginkább azzal, ahogy beszél az emberekkel és az emberekről.... De még az ő lelkét kéne ápolgatni, hogy a bérlője kiakadt.
25/28 anonim válasza:
Hát sok sikert! :) Ont a szezonban adod ki :D
27/28 anonim válasza:
Mit parasztozol a 180-nal?! Egy kezdo kutato vagy egyetemi oktato orulne ennyi havi jovedelemnek, bar te biztosan lenezed a tudomanyt es az oktatast is. Vegulis teged se vittek ezek sehova, nem igaz? (volt alberlo, volt foberlo es lakastulajdonos vagyok)
28/28 anonim válasza:
Azért mégsem lehet olyan cool lakás, ha már itt is hirdetned kell :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!