Lakáskiürítési per mennyi ideig tart, illetve mekkora költséggel lehet számolni?
"Albérlők nem fizetnek évek őta, "
Ez neked több milliódban lesz!
- Több éves bevételkiesés,
- A lakás lelakása, felújítása,
- A hátrahagyott és ki nem fizetett közműszámlák,
- Ügyvéd, beadványok, bíróság, jogi dolgok..
- stb.stb...
Lényegesen olcsóbb és hatásosabb megoldások léteznek az ilyenekkel szemben.
Természetesen még el lehet húzni ezt további évekig...
(Akkor esetleg majd átköltöznek egy újabb balek nyuszihoz, és kezdik elölről.)
10
Köszönöm idióta hozzászólásodat, te személyeskedő bunkó. De, az az "értelmes típus vagyok". Az az értelmes típus, aki nem tűri, hogy meglopják, éveken keresztül.
Milyen önbíráskodás, ha nem tudja bizonyítani?
Ne légy nevetséges.
Értelmiségi, sőt, több generációs értelmiségi vagyok, ám ha valaki, előre megfontolt szándékkal meg akarja rövidíteni a családomat, azt nem tűröm tétlenül. Soha, senkinek. És nem, nem pereskedek éveken át egy nem fizető proli bűnöző bandával, akik a kontómra használják a közműveket, lakják le a tulajdonomat és egyáltalán ...
Hiába van birtokon belül, rosszhiszemű lakáshasználó, jogalap nélkül. Innentől kezdve, örüljön, hogy a saját lábán távozhat. Ebben a fiktív esetben, ugyebár.
"Én megtámogatnám a tulajnak a jogi segítséget, mert erre neki nincs pénze, és a lakásvásárlási szerződést csak ezután írnám alá, amikor üres és tehermentes a lakás."
De az akkorra üres lakást miért adná el neked nyomott áron? :) Ehhez igen jó szerződést kell írnotok már most, minden lehetőséget számba véve.
Eszedbe ne jusson Kérdező a vásárlás előtt "tisztába tenni" a ingatlant, mert akkor nem fogod megkapni olcsón!
Ha nem nagyon akarnak veled kibabrálni, az ügyvédre, perre fizetett pénzed visszakapod, de a lakást nem adják utána gombokért.
Vedd meg, ha látsz benne fantáziát és utána rendezkedj a habitusod szerint! ... bár nekem nem lenne hozzá idegzetem.
Ne vicceljunk mar. Eladja neked, megteheti. Megveszed, es kipakolod oket, hiszen veled semmi kapcsolatuk nincs, innentol kezdve illegalis lakasfoglalok. Ahogy alairtad a szerzodest mar mehetsz is a birosagra, kered a gyorsitott kiuritest. Egy heten belul ott a kezedbe a vegzes, es mehetsz is vegrehajtohoz. Negy napon belul ki pakoljak oket.
Neked kell fizetni a vegrehajtast, de ha mar ugyis nyomott aron kaptad meg az ingatlant, ferjen bele ennek az osszege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!