Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakáskiürítési per mennyi...

Lakáskiürítési per mennyi ideig tart, illetve mekkora költséggel lehet számolni?

Figyelt kérdés
Albérlők nem fizetnek évek őta, a szerződés jogosan fel lett mondva, de nem költöznek ki. A jogszerűtlen megoldásokat ismerem (közműleállítások, ajtóelvitel stb.), de most kizárólag a jogi megoldás érdekel. Ennek időtartama és költségvonzata.
2018. aug. 16. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

"Albérlők nem fizetnek évek őta, "

Ez neked több milliódban lesz!

- Több éves bevételkiesés,

- A lakás lelakása, felújítása,

- A hátrahagyott és ki nem fizetett közműszámlák,

- Ügyvéd, beadványok, bíróság, jogi dolgok..

- stb.stb...

Lényegesen olcsóbb és hatásosabb megoldások léteznek az ilyenekkel szemben.

Természetesen még el lehet húzni ezt további évekig...

(Akkor esetleg majd átköltöznek egy újabb balek nyuszihoz, és kezdik elölről.)

2018. aug. 16. 19:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem én adtam ki a lakást, nálam ez nem húzódott volna eddig. Én ezt a lakást szeretném megvenni, mivel a bevackolódott "mexikóiak" miatt a tulajdonos inkább nyomott áron eladná. Én megtámogatnám a tulajnak a jogi segítséget, mert erre neki nincs pénze, és a lakásvásárlási szerződést csak ezután írnám alá, amikor üres és tehermentes a lakás. Ekkora kockázatot pedig bevállalok, hogy bebukom a perköltséget, mert még így is jelentősen spórolnék a lakáson. Az sem számít, ha kiköltözés előtt szétvernék az egészet, mert természetesen ezt is jogi útra vinném. Ergo ha a mexikói, vagy bármelyik később legálisan dolgozni menne, tehát nem lopni, akkor a fizetéséből vonódna le az okozott kár.
2018. aug. 17. 06:09
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

10

Köszönöm idióta hozzászólásodat, te személyeskedő bunkó. De, az az "értelmes típus vagyok". Az az értelmes típus, aki nem tűri, hogy meglopják, éveken keresztül.

Milyen önbíráskodás, ha nem tudja bizonyítani?

Ne légy nevetséges.

Értelmiségi, sőt, több generációs értelmiségi vagyok, ám ha valaki, előre megfontolt szándékkal meg akarja rövidíteni a családomat, azt nem tűröm tétlenül. Soha, senkinek. És nem, nem pereskedek éveken át egy nem fizető proli bűnöző bandával, akik a kontómra használják a közműveket, lakják le a tulajdonomat és egyáltalán ...

Hiába van birtokon belül, rosszhiszemű lakáshasználó, jogalap nélkül. Innentől kezdve, örüljön, hogy a saját lábán távozhat. Ebben a fiktív esetben, ugyebár.

2018. aug. 17. 10:41
 14/17 kovpet ***** válasza:

"Én megtámogatnám a tulajnak a jogi segítséget, mert erre neki nincs pénze, és a lakásvásárlási szerződést csak ezután írnám alá, amikor üres és tehermentes a lakás."

De az akkorra üres lakást miért adná el neked nyomott áron? :) Ehhez igen jó szerződést kell írnotok már most, minden lehetőséget számba véve.

2018. aug. 19. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Jogi úton - pár év - mit tudsz behajtani majd rajtuk? :) Felejtsd el a lakást.
2018. aug. 22. 12:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson Kérdező a vásárlás előtt "tisztába tenni" a ingatlant, mert akkor nem fogod megkapni olcsón!

Ha nem nagyon akarnak veled kibabrálni, az ügyvédre, perre fizetett pénzed visszakapod, de a lakást nem adják utána gombokért.

Vedd meg, ha látsz benne fantáziát és utána rendezkedj a habitusod szerint! ... bár nekem nem lenne hozzá idegzetem.

2018. aug. 22. 12:57
 17/17 anonim válasza:
48%

Ne vicceljunk mar. Eladja neked, megteheti. Megveszed, es kipakolod oket, hiszen veled semmi kapcsolatuk nincs, innentol kezdve illegalis lakasfoglalok. Ahogy alairtad a szerzodest mar mehetsz is a birosagra, kered a gyorsitott kiuritest. Egy heten belul ott a kezedbe a vegzes, es mehetsz is vegrehajtohoz. Negy napon belul ki pakoljak oket.

Neked kell fizetni a vegrehajtast, de ha mar ugyis nyomott aron kaptad meg az ingatlant, ferjen bele ennek az osszege.

2023. máj. 8. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!