Lenne egy új albérlet csak nem tudom hogy döntsek, tudnátok segíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg albérletben lakunk a barátnőmmel. Ma viszont volt alkalmunk megtekinteni egy másik kiadó lakást. jelenlegi albérletért 40eft-ot fizettünk amit pedig néztünk havi 60e-ft ot kérnek érte egy hónapra.( ezekben benne van a közös költség is) A barátnőmnek nagyon tetszett és gondolkoztam rajta, hogy átköltözzünk e ide mert itt biztosan jobban érezné magát. Viszont havi 20e-ftal több. Ez évi 240e-fttal jelentene több kiadást. anyagilag bírnánk finanszírozni azzal nem lenne gond. Véleményeteket szeretném kérni, hogy ti mit gondoltok erről és hogyan döntenétek? (hangsúlyozom a jelenlegi albérlethez képest ez amit néztünk sokkal de sokkal jobb)2018. aug. 3. 22:50
1/9 anonim válasza:
Ha nem lenne gond a finanszírozása és a közérzetetek is jobb ott szebb is jobban éreznétek magatokat akkor szerintem érdemes lehet.
2/9 anonim válasza:
Tobb dologtol fugg. Felsorolom, en mi alapjan merlegelnem:
1. tudnam e fizetni, ha a parom hirtelen munkanelkuli lenne / egyedul maradnek?
2. van e olyan dolog, amire nagyon sporolok /lunk a jovoben, es sokat lenditene az eleresen, ha az olcsobban maradnank?
3. kozlekedes szempontjabol / zaj /tomeg szempontjabol jobb /rosszabb e az uj?
4. milyen a lakokozosseg/ a kornyek ?
Egyebkent ha valoban sokkal szebb , modernebb az uj, es nem sporolnek epp semmire, akkor mennek, nem sokat gondolkoznek.
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs autónk és házunk sem. 9 hónapja költöztünk össze 23 évesek vagyunk. Munkahely az biztos és nagyon jó.
2018. aug. 4. 01:08
4/9 A kérdező kommentje:
Kisváros, gyalog eltudunk menni és van amikor a munka társak elvisznek.
2018. aug. 4. 01:10
5/9 anonim válasza:
Nincs itt kérdés, menjetek, ha minden szempontból jobb és anyagilag nem probléma.
6/9 anonim válasza:
Nektek kell tudni, hogy mire van igényetek, de én biztos a legolcsóbb élhető albérletet keresném. Annyival előbb jutnék sajáthoz.
7/9 anonim válasza:
Ha másképp nem megy, próbáld így
8/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem hol ennyire alacsonyak az albérletek?
9/9 anonim válasza:
Hol? Írta, h kisváros, ott ennyi. Budapesten kell csak eladni a lelked egy pici albérletért, persze az érzés, h a fővárosban lakhatsz megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!