Miért csak a legtehetségtelenebb emberek rinyálnak az albérletárak miatt?
Figyelt kérdés
Miért ennyi, minek kell kauciót fizetni, mindent megtilt a bérbeadó.. mikor fogják fel végre, az ostoba prolik, hogy ez üzlet és nem szeretetszolgálat?2018. aug. 2. 21:23
21/31 A kérdező kommentje:
Mégis nekem van lakásom és az én fenekem nyalják a bérlőjelöltek, szóval teljesen mindegy, hogy tisztességes vagyok vagy sem:D Lakni mindenkinek kell, aki pedig nem tud lakást venni, az sajnos rá van kényszerülve, hogy elfogadja a tulajdonos feltételrendszerét és perkáljon is, mint a katonatiszt:)
2018. aug. 4. 20:36
22/31 anonim válasza:
Hiába az anyagi felemelkedettség, ha emberileg meg nulla vagy. Majd egyszer a saját károdon rájössz. Előnyöd meg csak azért van velem szemben, mert én pályakezdő vagyok. Majd eljön az az idő, mikor nekem lesz saját lakásom, és ezzel még sok budapesti van így, főleg úgy, hogy Budapesten inkább a fiatalok képviseltetik magukat, akik 30-40 éves koruk között vesznek majd lakást.
23/31 A kérdező kommentje:
A lakáskiadás nem emberségről szól, ezt ne felejtsd el. Mellesleg 27 éves vagyok, örököltem egy nagyon szép 82 nm-es lakást 24 évesen, saját erőmből felújítottam, viszont nekem nagy 3 szoba, majd ha családom lesz, beköltözök. Addig meg nyugodtan pörgesse a havi 3 kilót, amit kitermel, jövőre úgyis emelem a bérleti díjat.
A mai pályakezdőknek meg az életben nem lesz lakásuk, max egy vaskos hitellel, szóval nem aggódok.
2018. aug. 4. 20:53
24/31 anonim válasza:
És te miért rinyálsz ? te, akinek az isten pénze se lenne elég.
25/31 anonim válasza:
Reméljük rádgyullad véletlen majd, ha már ilyen kis szerencsésen építed a kapcsolataidat...
26/31 anonim válasza:
Lakni mindenkinek kell valahol, de az isten mentsen meg attól, hogy nálad. Nem tudom miért hiszed, hogy megunják a kedvességet a főbérlők, ha belefutnak pár gyökérbe, szerinted nincs normális albérlő, és csak ez történhet? Egy alapján írjuk már le az összeset. A főbérlők élnek vissza manapság a legjobban a jogaikkal, te pont annak tűnsz. Végülis párkapcsolatod se legyen, úgyis szét fogtok menni. Annyira megkeseredtél, hogy azt hiszed, te vagy az isten, mert lakhat miattad pár szerencsétlen valahol, de ha egy ilyen diktátor vagy, az albérlők fogják megunni a te pofádat. Nyugi, az ingatlanpiac árügyileg soha nem marad az egekben, le fog csökkenni a bétleti díj, és akkor majd senkinek nem fog kelleni a lakásod, még ha egy kib*szott kúria se, mert egy p*cs vagy. Még itt se tudsz normálisan reagálbi, minden szavadból sugárzik az önhittség.
27/31 anonim válasza:
Én magam is ingatlant adok bérbe, de ilyenkor szégyellem magam, hogy engem is "ilyenekkel" vesznek egy kalap alá, mint a kérdező...
Gusztustalan egy féreg lehetsz, ha így állsz hozzá az élethez és az emberekhez is.
28/31 A kérdező kommentje:
:DDDDDDD bohócok
2018. aug. 5. 09:13
29/31 anonim válasza:
Sejthető volt, hogy az beszél ilyen magas lóról, aki nem maga izzadt meg az összes forintért, hanem örökölte más munkájának gyümölcsét. Pályakezdőként igenis lesz lakásom, majd kivárom szépen, még jön a következő gazdasági válság és zuhannak az árak, és elárulom, akkor a válság időszakában a te lakásod sem fog elmenni "3 kilóért" ahogy te mondtad elég ízléstelen szlenggel.
30/31 anonim válasza:
Ez ronda lufi ám az árakkal, lassul is a növekedés már rendesen. Nem tudom, mennyire látszanak ki ilyen nyilvánvaló dolgok a kérdező orra mögül, arról is csak sejtéseim vannak, hogy neki majd hogy megy az átállás a hamisítatlan szolgáltatói szemléletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!