Mennyi az esélye annak hogy október közepére lejjebb mennek az albérletárak Pécsett?
Úgy hallom az albérleti szezon nagyjából szeptember közepéig-végéig tart. Állítólag akkor lemennek az árak.
Szóval szeretnék magamnak egy kiadó panel szobát (nem egész lakást, viszont saját sobát) max. 20000-25000 Ft + rezsi fele/vagy rezsi 1/3 ért. Hallgató vagyok.
Szóba jöhet az Egyetemváros, Uránváros, Kertváros (csak paneles rész).
Hát... nem sok.
Az albérletekre akkor is lesz kereslet. Sokan váltanak, mert nem jött be, amit kibéreltek, vagy koleszből mégis albérletbe mennek.
Meg amúgy is, ahogy észrevettem, folyamatosan nőnek csak az árak, nemhogy csökkennének.
Viszont amit írtál, nem kevés. Szoktam nézegetni hirdetéseket, azért ilyen árban most is lehet kapni kiadó szobát, főleg kertvárosban, főleg, ha egy 3 szobás lakásról van szó. Úgyhogy lehet találni.
Kíváncsiságból szoktam csak nézegetni az albérlet árakat jófogáson, ingatlanroboton, így nagyjából képben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!