Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Lakhatási támogatással valakin...

Lakhatási támogatással valakinek van bármilyen tapasztalata vagy tud róla viszonylag sokat (konkrét kérdés lent)?

Figyelt kérdés
A munkaügyi hivatalban 5 ügyintéző 5 különböző dolgot mondott. Most már azon a ponton vagyok, hogy rá fogok b**szni ha nem kapom meg. Minden feltételnek megfelelek. Egyetemen végeztem, pályakezdő álláskeresőnek bejelentkeztem és szeptembertől 60km-nél távolabb fogok dolgozni a bejelentett lakcímemtől. A probléma az lehet hogy én már egyetem alatt találtam állást egyetem utánra egy multinál és már akkor aláírtam a szeptembertől érvénybelépő szerződést. Ilyet nyilván a Baranya megyei irodában (ahova csak azért tévednek be emberek, hogy felvegyék a segílyt a 12. gyerek után meg a munkanélkülit) még nem hallottak. Ezzel kezdtem az elején és azt mondták nem probléma. Most egy másik ügyintéző szerint lehet, hogy probléma. Budapesten ugye senki nem hajlandó számlát adni szinte, így emiatt kellett drágább albérletet kivennem (hogy legálisan adják ki és legyen számla), tehát most ott tartok, hogy ha nem adják meg akkor kb egy centem nem marad majd hónap végére egy évig. Tudom kicsi a valószínűsége, de valaki volt már ilyen helyzetben, vagy ismert már olyat aki ilyen helyzetben volt vagy tud róla valamit? Annyit szerintem itt is tudnak az emberek mint azok a dilettáns ügyintézők a hivatalban.

2018. júl. 30. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja es a munkaugyi hivatalnak nem kell tudni, hogy van egy szerzodesed, ami kesobbi datummal keszult.

Bocs az ekezetek miatt, telorol vagyok.

2018. aug. 3. 20:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos megkérdeztem és mondtak is valamit meg nem is..az mondták a keltezésnek nincs köze a szerződés érvényességéhez és kötelesek így is elbírálni (hát ja, de nem mindegy hogy) emiatt nem szokták újraírni. Elég jó munkalehetőség stb stb tehát nem akarok még azelőtt problémázni túlzottan, hogy odakerülnék, de ez idegesítő szituáció...semmi nem mondja ki, hogy ez kizáró ok, de beleköthetnek...az elején azzal kezdtem, hogy már megvan a szerződés így is be lehet jelentkezni nem lesz a későbbiekben probléma?? azt mondták igen nem probléma és be is jelentkeztem mondjuk ezek az ügyintézők csak azt várják, hogy 4óra legyen és elhúzhassanak, tehát az, hogy akkor szóban mit mondott az nem garancia semmire...de félrevezetni azért félrevezettek és ezért vettem ki drágább lakást..nem tudom, hogy most erőszakoskodjak a HResekkel mégjobban vagy reménykedjek a legjobban..
2018. aug. 3. 20:54
 13/13 anonim válasza:
Megkaptad a támogatást?
2019. jan. 24. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!