Budapest vonzáskörzetében merre keressek kertes házat?
Sziasztok!
Szeretnék Budapest vonzáskörzetébe költözni. Kizárólag kertes ház jön számításba, mert van három nagy testű kutyám.
Mely városok/városrészek jöhetnek számításba, ahol ilyen feltételekkel van esélyem albérletet találni?
Mivel a munkám nem helyhez kötött, így gyakorlatilag nem releváns, hogy hova költözök. A lényeg, hogy egy nyugodt, csendes helyet szeretnék, ahonnan Budapest sem egy nagy távolság. Autóm van.
Hangsúlyosan kutyabarátként mondom, hogy oda, ahova a kutyákkal befogadnak.
Nem nagyon tudsz válogatni!
A hirdetéseket is nézegetheted, de pl. ahol én élek, a fél falu üres és mégsem hirdetnek.
Én egy pár napra szabaddá tenném magam és személyesen járkálnék, érdeklődnék a településeken (kocsma, boltok, önkormányzat, rendelő, stb) kiadó ház után.
A pesti oldalt ajánlom, a budai drága.
Kezdeném Pécel, Maglód, Vecsés, Üllő körzetében és haladnék kifelé.
Azt le sem merem írni, hogy idővel tenyészteni is szeretnék...
Azt hiszem itt bukna meg minden. Ilyen kondíciókkal gondolom csak ismerősök által vagy hatalmas szerencsével fogok találni megfelelő házat.
Így a kérdésem odáig állja meg a helyét, hogy milyen élhető települések vannak Budapest vonzáskörzetében :) Pl. Gyálról nekem nincs semmi negatív tapasztalatom, de sok rosszat hallottam róla.
Az határozza meg egy településen belül, hogy élhető vagy sem, hogy hogyan választod meg azon belül a környéket.
Integrálódók már mindenütt vannak, csak nem szabad közéjük, vagy a közelükbe költözni.
Gyállal sincs semmi baj, ahogy Mendével és Sülysáppal sem.
Nem tudsz felvenni 5-6 millió lakáshitelt és abból tudsz venni egy Kádárkockát, ahol senki nem fog beleszólni a dolgaidba.
Előző vagyok
Amiket linkeltem, azokat csak Gyál közelében néztem.
Hívj fel önkormányzatokat és kérdezz rá, hogy van e kiadó, vagy részletre eladó ingatlanuk. Remélhetőleg van, mert sok ház áll mindenütt üresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!