Nyugdíjast vagy tartós beteget ki lehet rakni egy albérletből, ha rendesen fizet, nincs szerződésszegés?
Hogyan rak ki? Fog és kirak a ház elé? Azonnal ki kell hívni a rendőrséget és ha jönnek, akkor mutatni a szerződés másolatát. Majd a tulajdonosnak meg a felmondást, amit átvettél, vagy azt, hogy elküldte, de nem vetted át. Na ez a „jogi procedúra”, nem az, hogy kapsz egy papírt a felmondásról, hogy x időponttól felmond és a lakást +5 nap alatt kell eredeti állapotban átadni.
Nem értem a bérbeadódat, mert ez egy sima ügylet, felmond, mert joga van hozzá, majd te kiköltözöl. Ennyi, Ha meg kavarja a kakit, hogy nem mond fel, akkor csak probléma van abból – neki.
Sem a nyugdíjasság, sem a tartós betegség ezen nem változtat.
Azert arrol is meselhetnel hogy milyen elozmenyei vannak hogy ilyen a viszony koztet es a tulaj kozott.
Amugy meg nem ertem minek akarsz ugyet csinalni ebbol... A gyakorira valo irogatas helyett en gozerovel keresnék alberletet,négy nap alatt szerintem lehetseges talalni.En korabban sosem keresgettem sokaig alberletet,ami megfelelt az elsok kozott,bekoltoztem.
Ilyen nincs, amit a zsaruk mondtak...
Ha a szerződésben van felmondási idő, akkor nem tehet így ki...
Egyszerű, amíg bent vagy, addig a birtok jog téged illet. Ha ő bejön, és ezt megsérti, a rendőrség elviszi, hogyha kihívod.
Ha nem fizetnél 6 hónapig, akkor is marha nehezen tudna kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!