Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten melyik kerületekben...

Budapesten melyik kerületekben érdemes albérletet keresni?

Figyelt kérdés
Elmúlt pár évben külföldön éltem előtte meg vidéken, így sok fogalmam nincs Budapestről. Ott kaptam munkát, így oda kell költöznöm pár hónap múlva. Belvárosban szeretnék lenni amennyire lehet. Jó lenne ha metróval megközelíthető lenne, vagy ha az nem is akkor valamivel megközelíthető legyen viszonylag könnyedén (autó nélkül). Lehetőleg ne legyen túl putris, de azért ne is iszonyat magasak legyenek az bérleti díjak.

2018. máj. 13. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De hogy jön ide a képbe egyáltalán a munkahelyed közvetlen környezete? Ne haragudj, de 3 adatbázis fel lehet túrni, amióta itt lamentálsz az utóbbi fél órában. Mért nem keresel magadnak valódi hirdetések közt valódi árakkal lakást? Mért nem a saját szemeddel nézed meg, amit mi mind látunk? Ha ennyire lusta vagy, vegyél fel valaki órabérbe, aki kinézi neked. Ez kész...
2018. máj. 14. 13:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnád az előző válaszokat akkor tudnád, hogy jött elő. Nekem te ne próbálj okoskodni okosabb vagyok nálad elhiheted. A kérdés arról szólt, hogy melyik kerületek a legélhetőbbek. Szerintem nem egy iszonyat furcsa kérdés albérlet kategóriában a kérdés-felelek oldalon. Ha azt hiszed 60ezrekért röpködnek Budapesten a lakások akkor amúgy sem a te válaszodra vagyok kíváncsi. Na kocc van.
2018. máj. 14. 13:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Menj szépen vissza a az olajsütő mögé, vége a szünetnek.
2018. máj. 14. 13:34
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
12: Én írtam azokat a válaszokat is, tehát 1 kivételével mindet, azért kérdem. Te hoztad elő, hogy a munkahelyed közvetlen közelében nem akarsz bérelni, mert az biztos 300 000. Se a 300-at nem értem, se a közvetlen közelébent nem értem, nem tudom, honnét szeded ezeket, de a valósághoz nincsen közük.
2018. máj. 14. 13:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Te voltál már nagyobb városban életedben vagy kellett már lakást vásárolnod?? Képzeld el egyáltalán nem csak az számít, hogy hány szobás egy lakás meg milyen bútorok vannak benne. SŐŐŐT az számít a legkevésbé. Ha egy lakás a Dunára néz pl akkor is el lehet adni 120 millióért ha putris. Ha egy lakás gyönyörő de az isten háta mögött van nulla tömegközlekedéssel/vásárlási lehetőséggel/munkalehetőséggel akkor hiába van három jacuzzi meg 5 medence akkor sem tudják eladni egy bizonyos összegnél többért. Feltételezem Budapesten sem ugyanannyi a havidíja a parlamenttől két lépésre lévő lakásnak mint annak ami a csirkefeldolgozó üzem mellett van. És mivel a munakhelyem abban az 'elit' negyedben van, így feltételeztem ha egy átlag lakás kerül 150be akkor egy parlamenttől 5 perc sétára lévő nem annyi lesz. Hatalmas ész kell hozzá.
2018. máj. 14. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten kb fél kilométerenként változik, hogy melyik rész jó, és melyik nem, ezért nem tudnak válaszolni a többiek. A belvárosi részeken nem igazán van olyan rész, amit nem ajánlanék. Egyedüliként annyi, hogy nem szokták ajánlani a 8. kerület egyes részeit, de az sem egyenletesen rossz, számtalan nagyon jó része van. De pl teljesen szubjektív, hogy kinek mi a jó, én pl bármennyire is furcsán hangzik, imádom a sokat szidott Népszínház utcát, ott van 2 perc sétára mindentől, tele van mindenféle különleges keleti élelmiszerüzlettel, olcsó zöldségesekkel. Nem lehet megmondani, hogy hol "érdemes" albérletet keresni, mert én pl semmi pénzért nem laknék a Rózsadombon, vagy a XI., XII. kerületben, mégis ezek a legdrágább legmenőbb részek a városban. De 150-ből már elég sokféle lakást ki tudsz venni, annyira nem kell válogatnod, ezért is elég gyerekes a kérdés, olyan mintha fel sem mentél volna semmilyen ingatlankereső oldalra, csak tőlünk várnád a megoldást.
2018. máj. 14. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!