Járna a támogatás de a tulaj nem adja mivel ő fával fűt és arra nem kap támogatást. Ez normális?
Ó, nekünk szó sem volt a támogatásról, még többet is számolt mint amit fogyasztottunk, talán remélte, hogy nem is tudunk róla? Pedig már várjuk, hogy jöjjön a lakbérért, nem ártana tisztázni, hogy tulajdonképpen miért is akar annyira lehúzni, mi nem fogjuk hagyni magunkat, annyi szent.
Szerződés van?
Hát konkrétan leírta hogy az a 12.000 ami nekünk járna azt ő el fogja tenni mert ő úgy gondolja hogy az neki jár.
Persze van szerződésünk.
Én azon gondolkoztam hogy el fogom tőle kérni az gáz csekket és majd mi befizetjük. Rajtunk ne húzzon hasznot!! Azt olvastam hogy a csekken már a levonás is benne lesz. Tehát a tulaj nem kapja kézbe az államtól
Nem készpénzbe jár a juttatás, hanem jóváírják a gázszámlán!
Nem kapja a kezébe a pénzt!
Amúgy akik fával fűtenek, ők is megkapják a támogatást.
Nézzen utána a tulaj, most volt a híradóban.
Nem mutatja meg a számlát hanem elküldi mennyit kell fizetni.
Tényleg az is kap? Remélem nézte a híradót.
Bizony, neki is jár támogatás.
Az már részletkérdés, hogy ha képes ilyen galád módon lehúzni, hidd el, így is be fogja nyelni a különbözetet.
# 2
Hát igen ilyen a magyar... neki mindig minden jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!