Most ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
A mai nap felhívott a volt albérlet tulajdonos ,hogy a főgáz felé az akkori albérletünkben 28 ezer ft-os gáz számla tartozásunk van. Miközben negyed évente jött ki a gázos leolvasni a mérőórát és havi szinten volt leolvasva mi általunk. A mérőóraállást pedig elküldtük a tulajdonosnak aki kiküldte nekünk a csekket. Hogy lehetett ebből 28 ezer ftos gáz számla? Azt mondja nekünk kell kifizetni ,mert mi laktunk ott.
Ebben az esetben mi a teendő? Emailek is vannak a lejelentésekről (mi részünkről ő részükről hogy mennyi a számla,néha egy fotó róla) és hogy mikor mennyit fizettünk. Azt mondja az online felületen ahol bediktálták az óraállást eltűnt minden adat.
Most komolyan ...? Miközben volt,hogy másfél havi gáz volt 28 ezer...
2018. jan. 27. 13:28
11/12 xswerdy válasza:
hol volt itt drága tanulópénz? A kauciót visszakaptátok, elszámoltatok, ha ez úgy van, ahogy írod, akkor nem lesz jogos a követelése. Egy kis munkátok van még vele, ha korrektül utána akartok járni, hogy milyen időszakról is van szó, amire még számla jött. De azt is mondhatjátok, hogy már elszámoltatok, és kész. Nem valószínű, hogy jogi lépéseket tenne.
12/12 A kérdező kommentje:
Hol meséltem el én a többi történetet? Miből gondolod,hogy a semmire fel alapozom az átverés szagát? Na de igen,mindentől független ha én minden hónapban lejelentem a havi fogyasztásom beköltözéstől kiköltözésig és én magam írom fel a fogyasztásom akkor hogyan keletkezhetne ez? :D Azóta már lenyugodtam és rájöttem,hogy túl hülye próbálkozás ez.
2018. jan. 31. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!