Albérletbe szeretnénk költözni egy barátnőmmel. Most 15 évesek vagyunk, mit csináljunk? Részletekhez katt kérlek!
Mindenkeppen erettsegizzetek, es szerezzetek valamilyen szakmat eloszor, amivel ertekes es jol fizeto munkat talalhattok.
Enelkul csak az osi szakmaban keresnetek jol, de az csak par evig, max 10-15 evig megy, utana kioregedtek, szoval inkabb valami rendes szakmat tanuljatok.
Sajnalom, hogy a szuleitek nem a tanulasban tamogatnak titeket.
"Marosvásárhelyen (Románia) mennyi egy albérlet, hogy van ez az egész. "
...........
Magyarországon mennyibe kerül egy autó vagy egy lakás? Lehet erre válaszolni. Attól függ hány szobás, milyen beosztású, milyen felszereltségű, milyen környéken van, hányadik emeleten van, forgalmas úton található vagy nem stb. stb. Ha én lennék a tulajdonos, és megtudnám, hogy tizenévesek vagytok és nem tanulók, nem biztos, hogy kiadnám nektek a lakást. Egy albérlőtől a legfontosabb elvárás (sok más mellett), hogy pontosan fizessen, ehhez pedig elengedhetetlen egy állandó és biztos munkahely.
Hol tudnátok dolgozni? Amúgy nekünk egy 2 szobás, összkomfortos, 3. emeleti lakásunk 220 euróért van kiadva a Budai negyedben.
Ez nagyon sok mindentől függ. pl.: Mennyi a bevételetek, jelenleg hol laktok, pontosan milyen házat/lakást akartok.
A folyamat egyébként nem annyira nehéz mint mondjuk maga a költözés, az új környezet, az új emberek, az új nyelv. {mondjuk Romániában sok Magyar is van} Ha egy kisebb lakással is megelégszetek, akkor KB. 120-140E forint lesz. Igazából ha már kinézétek a lakást/házat akkor csak annyit kell tennetek, hogy felhívjátok a tulajdonost, megegyeztek az árban, és a részletekben, hogy mennyi időre bérlitek, stb. aláírtok egy szerződést. [Az árból egyébként próbáljatok meg egy kicsit alkudni] Azt gondolom tudjátok, hogy Romániában sok Roma van. Egyébként többstör voltam már ott, és az emberek nagyon kedvesek, segítőkészek. Ennyit tudtam írni, remélem haszos volt. Sok szerencsét a költözéshez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!