Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Bérleti szerződés! Sziasztok...

Bérleti szerződés! Sziasztok beköltöztem egy albérletbe, és csak most olvastám át tűzetesebben a szerződést, döbbentem tapasztaltam, hogy nem a tulaj írta alá ha nem a lánya! Ez esettben érvénytelen a szerződés?

Figyelt kérdés

2017. dec. 15. 16:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

"Beszéltem velük azt mondták bízzak bennük ők nem olyanok "

úgy átkurtak mint a hétszentség. A szerződés érvénytelen.

2017. dec. 15. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha írásos megbízást ad a lányának az ingatlan bérbeadására - két tanúval aláírva -, és ebből neked is van egy példányod, akkor nem gond, hogy a lánya jár el a nevében, és ő írja alá a szerződést.
2017. dec. 15. 18:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Most ha bekattannak akkor kitehetnek akàr karácsonykor is ha kedvük tartja?
2017. dec. 15. 18:27
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha pontosan fizetsz miért akarnának kitenni? Mi ebben az üzlet?
2017. dec. 15. 18:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Remèlem nem raknak ki,csak tudod ijesztő,hogy a markukban vagyok
2017. dec. 15. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi! Ha ki akarnának tenni, saját magukat hozzák kellemetlen helyzetbe, hiszen aki aláírta a szerződést, az nem volt erre jogosult. Magyarul megtévesztett, becsapott, akár fel is jelentheted. Aki kiad egy lakást, annak az a fontos, hogy rendesen fizess és hosszútávon maradj. Bár többet ne csinálj olyat, hogy nem olvasod el a szerződést az aláírás előtt, most mégis azt tanácsolom, hogy nyugodj meg.
2017. dec. 15. 18:52
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Nyugi, ne kavarj, csak zavarossá válhat az ottléted. Hagyd leüllepedni, és lakj..fizess rendesen, légy kedves, csendes, te leszel a legjobb albérlő. Ne kezd vitával az ottléted.

A szerződés érvényes, mert írnak egy meghatalmazást, oszt jónapot.

Az igaz, ha békét akarsz, készülj a háborúra, de ez ebben az esetben túlzás.

Lazíts, és mosolyogj.

2017. dec. 15. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "mi nem vagyunk olyanok" duma...Semmit nem ér a papír. Azt meg hogy "milyenek" a kamu szerződéssel kiderült.
2017. dec. 16. 04:52
 19/22 anonim ***** válasza:

"Beszéltem velük azt mondták bízzak bennük ők nem olyanok"

Na persze :)

Hogy ki tehetnek-e?

Ha tulajdonos engedélye nélkül költöztél be, akkor nem véd a kilakoltatási moratórium. És te a tulajdonos engedélye nélkül költöztél be. Nem ő adta ki neked a lakást.

2017. dec. 16. 08:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A kilakoltatási moratórium csak az önkormányzati lakásokra és a végrehajtás ellen véd. A magán úton kiadott lakásokra nem érvényes! Tehát akkor rak ki, mikor nem szégyell. Viszont nem vagy köteles kiköltözni. Na és ilyenkor lép át majd abba a szakaszba, hogy bírósági per, végrehajtó, aki ellen már véd a moratórium. Viszont mire eljutna ide a dolog már tavasz van és mész önszántadból. De ugye vannak verőlegények, ha kulcsuk van simán kirakják a cuccodat az ajtó elé. Szóval vannak módszerek. (albérletes csoportokban olvasok rémsztorikat)

Amúgy a mi nem olyanunk vagyunk szövegig még nem is voltak gyanúsak. Miért a lánya írta alá, mikor tudják, hogy nem ő a tulajdonos? Anyuka nem tud írni vagy hogy? Én mindenképpen ragaszkodnék egy normális szerződéshez, mert lehet, hogy ők nem olyanok, de mások igen és annyira még jól nem ismeritek egymást. Ha nem hajlandóak újra alá írni, akkor sürgősen keres másik albérletet, mert ki tudja mire képesek majd. Pl egyik hónapról a másikra bérletit emelnek, hisz érvényes szerződésed nincs.

2017. dec. 16. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!