Erőszakmentesen eltávolíthatom a lakásból?
Szüleim lakásában lakom én és van egy ideje egy lakótársam is (2 éve). Egy éve kitették a jólfizető munkahelyéről és azóta csak simán meg van fizetve, ezt ő megszorult állapotként értelmezi. Nem vagyok képben a pénzügyeivel de látom hogy új teló, nyaralás, wellnessezés megyeget. A lakásban van egy két bútora de a közösköltségekhez már alig járul hozzá megszorulására hivatkozva.
Mivel elég sokszor kihúzza magát a költségek alól, jeleztem neki hogy legalább arányaiban járuljon hozzá és ezt erőszakosan visszatolta úgy gondolom eljött az ideje hogy elváljunk egymástól. Elköltözni pláne nem hajlandó, én pedig belefáradtam abba hogy olyan szolgáltatást (vezetékes teló) fizessek amit abszolút nem használok)
Mivel elfogyott a türelmem nem szponzorálnám tovább a bulikázását. Ha egyszer lecserélném a zárakat amihez nem kapna kulcsot, milyen forgatókönyvek fordulhatnak elő?
Főleg jogi oldalról érdekel a dolog, rendőrt hív mert nem engedem be más lakásába stb (hiába vannak ott a holmiai)?
Kértem párszor a költözésre nyomatékosan is, elüldözni nincs energiám, ordítani nincs kedvem, szerződése nincs, bérleti díjjat sosem fizetett.
Kössz mindenkinek!
Szerintem valami félrement. Abszolút nem érdekel mennyit keres amíg fizeti a részét. De a rosszabb (nem rossz) fizetésére hivatkozva már vonatkozik az ő részét rendezni.
Az írás/szóbeli szerződés felmondástól fázom. Nem szeretném hogy hepciáskodjon vagy hogy kitalálja hogy az én TVm tulajdonképpen az övé mert fél éve a távirányítóba vett elemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!