Mi a véleményetek erről az albérletről?
Szerintetek milyen a lakás? Ennyi pénzért reális, ár/értékben? Milyen a környék?
Rezsivel együtt 170ezer, ezt én sokallom.
De mivel 2 szoba van + nappali, szerintem keress lakótársat, vagy egy párt akkor már "csak" rezsivel együtt 85ezer/fő, vagy ha párt találsz, akkor a te részed még kevesebb, olyan 55-60ezer és az még elfogadható.
A békásmegyeri lakótelep szomszédságában van, aminek a hatalmas lélekszáma miatt a közlekedés és az ellátottság rendjén megoldott.
... sőt, most látom, hogy ez konkrétan a lakótelep.
Szerintem teljesen olyan, mint bármely más lakótelep, nem jobb és nem rosszabb.
# 6/6
Dettó. Nagyon durva. Nevetséges ez az ár egy ilyen paraméterekkel rendelkező, és ilyen állapotú panellakásért.
És volt már normális, elfogadható jelentkező?
Én abban látom a problémát, hogy eléggé 70-80-as évek a berendezés.
Szép tiszta, nem mondom, de ennyiért olyat vesz ki valaki, amilyet itt az előzményben feltett linken látsz.
Ám ha 2-3 embernek adod ki (egyetemistáknak) akkor megkaphatod érte ezt a pénzt is, mert kevesebb pénzért kevesebbet várnak el.
Menj el és az egyetem aulájában tedd ki a hirdetőtáblára.
Előző vagyok
Mondjuk ez a hirdetés végtelenül pofátlan.
Üres lakásért ennyit?
Nektek viszont a fürdőt nem ártana kipofozni! ... csak jóindulatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!