Mennyibe kerül egy kb 25-30 nm-es garzont Budapesten bérelni a Stadionoknál? Társasházban, egyedi fűtéssel szeretném.
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 21:39
11/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem 100-150 a legolcsobb, azok inkább a luxus, de legalábbis elég korrekten rendben lévő, belsőbb kerületi lakások. 11. kerületben is tudok olyat aki 35+rezsiert bérel ilyen kis garzont, de ugyanúgy előfordulhat, hogy ugyanabban a kerületben csak 80e ért találsz.
12/15 Unusual Commenter válasza:
Orbán bácsi annyi stadiont épitett, hogy biztos könnyen megoldod.
13/15 anonim válasza:
#10 ismertesd már meg velünk is ezeket a lakásokat...
14/15 anonim válasza:
13-as: Renden, ismertetem. Én úgy csináltam, hogy csak a jófogást néztem, nekem az tűnt legolcsóbb és legszimpatikusabb honlapnak lakáskereséshez. Ami nagyon fontos, hogy minden nap megnéztem nagyon-nagyon sokszor az oldalt, hogy tett-e fel valaki jó áron új albérletet. Ehhez annyit kell csinálni, hogy beállítod pl, hogy max 80 ezer forint, és hogy ne ár szerint listázza, hanem a legfrissebb legyen elöl. Rögtön mindegyikre ráírtam, amelyik új volt, és egyből telefonáltam is. Ezzel a módszerrel 1 hét alatt találtunk lakást. Aki kevés pénzért adja ki a lakását, arra rárepülnek nagyon hamar, tehát érdemes gyorsnak lenni, a több hete, vagy akár több napja felrakott albikat már fölösleges is nézni, mert nekem volt olyan, hogy kb 1 nappal a hirdetés feltétele után hívtam a hirdetőt, és azt mondta, már az első pár órában kiadta a lakást. Mondjuk nekünk semmilyen extra igényünk nem volt, egy kis 20-25 nm-es egyszobás lakás bőven jó, csak legyen gáztűzhely, fürdőszoba, meg egy szép világos szoba, és a belvárosban legyen. De ezekkel az igényekkel emlékszem, hogy pont a stadionoknál találtunk egy elég szép lakást 60+rezsiért, de nem akartunk azon a környéken lakni. Én meg azt nem értem, hogy akik csak 100+rezsiért találnak albit, azok milyen honlapokat néznek? Szóval valaki meg velem ismertethetné ezt.
15/15 anonim válasza:
Így van, mi is így csináltuk amikor pár éve albit kerestünk. Két hétig állandóan a hirdetéseket néztük de megérte. Kedves, barátságos tulajokat fogtunk ki és éveken át csak 45 ezret fizettünk. De tudok olyat aki 35 plusz rezsit fizet jelenleg is. Ezeket a 100 feletti árakat csak itt olvasom örökké. Persze valami V. Kerületi szuper lakás nyilván 100-200 ezer, de ha olcsó kell akkor város szélén mindig lesz olcsóbb és onnan is tömegek járnak be naponta dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!