A közös képviselönek bérházban mennyi köze van a köztem és a tulajdonis közti megállapodáshoz?
Ha a lakáshoz tartozik hivatalosan is a garázs is, akkor neki ebben kuss van.Csak megakarja játszani a főnököt,pedig ehez semmi köze ilyen alapon,mert nem ő a tulaja.
Ilyen alapon még azt is meghatározhatná,hogy kinek adhatják ki a lakást is.
Én szrnék a pofájára,de azért normálisan mondanám meg neki.Lehet,hogy ő akarja hasznosítani saját zsebre és próbálkozik.
Ha a bérlő áll be ,akkor is egy helyet foglal,ha tulaj,akkor is uaz a helyzet.
"Van erre joga h kitiltson akárkit is ha az nen okoz kárt és nem szeg szabályokat?"
Igen, ha benne van a társasházi szmsz-ben, akkor nem állhatsz oda. Ha nincs benne akkor odaállhatsz.
Nem garázs tartozik a lakáshoz, hanem "auto beállási lehetöség havi dij ellenében"
Ha a lakáshoz tartozik havidíj ellenében autóbeállási lehetőség, ami ki van fizetve, - a szerződésetekben benne van, hogy használhatod, mert a tulajdonos átadta neked a jogot - akkor a kk.-nek köze nincs hozzá.
Ha nincs a szerződésetekben, akkor visszamenőlegesen csináljatok egy szerződéskiegészítést erről és kész!
Előző válaszomhoz:
... és ha a birtokodban van ez a szerződés vagy szerződéskiegészítés, akkor nyomd az orra alá és a további meccset rendezze a tulajdonossal!
Szerintem alapban nem veled van baja, hanem a tulajjal és így akar neki kellemetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!