Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek ez az albérlet jó...

Szerintetek ez az albérlet jó ötlet nekünk?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt keresünk alberleti szobát, ma találtunk egy egyet, full berendezett tiszta szép stb és olcsó is, kiderült h a főbérlő ugyanabban a városban lakik ahonnan én jövök és ott is dolgozik ahol én dolgoztam, beszélgettünk és így szimpatikusnak talált, ezért mindenki előtt nekünk mutatja meg elsőnek.

3 szoba van a lakásban, 2-ben két egyetemista lány lakik mi meg a nagy szobába mennénk. A főbérlő azt mondja h a 2 lány szereti a csendet, de volt probléma abbooh az előző lakó ejfelkor kezdett el mosni. Én imádom a csendet, hiperhallasom van és minden idegesít, de ezen pl. Semmi idegesítot nem látok. Még h korán kelnek és 10-11-kor alszanak. Elvileg az nem zavarja őket hogyha éjjel kajalunk a konyhába stb,de félek h az is zavarja őket ha a barátom hangosabban nevét stb mert ugye a fiúknak mélyebb a hangjuk és sokkal.jobban athallatszik. Szerintetek? Maga az albi nagyon jó, csak ettől félek, mert én is nehéz eset vagyok ilyen téren h szeretem a csendet de azért nem annyira h a lakotarsakat is figyeljem

2017. aug. 1. 00:15
 1/5 anonim válasza:
Aha
2017. aug. 1. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem engedhettek meg ketten magatoknak egy garzon esetleg?
2017. aug. 1. 01:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A puding próbája az evés!:)

Ha úgy tűnik, hogy minden szempontból megfelel, akkor én beköltöznék, aztán majd meglátom ...

Olyan szerződést kössetek, hogy 1 hónap a felmondás, ezalatt tudtok keresni másikat, ha olyan idegbetegek a lakótársak, hogy még nevetni sem lehet napközben.

2017. aug. 1. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem túlparázod. Az hogy szeretik a csendet gondolom annyit takar hogy este 11kor ne álljatok neki max hangerőn zenét hallgatni.

Az nálam is kiverné a biztosítékot ha valaki éjjfélkor állna neki mosni, pedig panelban szocializálódtam. Ők is emberek, nem könyvtárba költözöl.

2017. aug. 2. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Kivettük végül, sajnos garzont nem engedhetünk meg magunknak, pont ez az albi volt olyan árban, amilyet kerestünk és mázlink is volt, mert kiderült, hogy van kapcsolat a főbérlő és kötünk, ezért minket választott. Köszi a válaszokat, akkor remélem jól elleszünk a lakótársakkal :)
2017. aug. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!