Szerinted miért van az, hogy rengeteg albérletbe csak lányokat keresnek?
Ezek az eshetőségeket találom vélni:
1. Az albérlet kiadója így próbál ingyen puncihoz jutni, sőt, az ingyen punci még fizet is, végtére is az albérlet mégiscsak albérlet, szóval a százezres bérleti díjból havi két-háromszori dugással lecsökkenthető mondjuk 50 ezerre a költség. (Kizárólag akkor működőképes, ha az albérlet kiadója egy magas, jóképű, jól szituált Cristiano Ronaldo-hasonmás.)
2. Valószínűleg jobban bízik egy nőben, mint egy tróger fasziban, aki hétvégente meghívva a kocsmatöltelék haverjait szétbombáznák az albit.
Mert sok helyen együtt lakik 2-3 csaj, és nem akar negyedikként egy kant kerülgetni.
Ehhez valóban PhD kell...
A férfiaknak átalában teljesen mindegy, hogy milyen nemű emberrel élnek együtt amíg normálisan kijönnek velük.
(kivéve a pervezek akik dugú pajtást akarnak keresni :S )
A nők szoktak kizárólag női lakótársat keresni, több okból.:
-Férfi sztereotípiák
-lusta
-nem végez házimunkát
-Félelem
-Nő a nő előtt felszabadultabban tudnak viselkedni. pl.: Nem nagy dolog ha félmesztelenűl kell átsétálni a nappalin, mert senkit sem érdekel. A férfiak előtt kényelmetlenek lehetnek az ehez hasonló szituációk
-Szexuális feszültség. Ha egy nő és férfi egy lakásban él, könnyen kialakulhat köztük egy szexuális feszültség ami senkinek sem jó, ha hosszú távra lakótársak szeretnének maradni
Magyarul a nők problémásabbak, a férfiak meg általában lazábban kezelik a helyzetet.
Még soha sem láttam olyan hírdetést, hogy "csak férfiak jelentkezését várom", ellenben a hírdetések nagy része nőt keres.
Nagyrészt a fenti okok miatt. Én férfiként azért kerestem annó női lakótársat, mert a barátnőmmel együtt laktunk egy szobában és nem akartam hogy egy idegen férfit a közelében tudni.
Nők azért keresnek szintén csak nőt amit a 6. válaszoló már nagyon szépen leírt.
Főbérlők meg általában azért mert abban bíznak hogy a nők igényesebbek mint a férfiak, nem lakják le annyira a lakást, takarítanak, stb..
Persze ez sztereotípia és nem minden helyzetben állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!