Azok akik csak lány albérlőt vagy lakótársat keresnek, megelégednének egy meleg sráccal is?
Nem tudom miért törölték a válaszomat... ha csaj albérlőt keresnék az egyértelműen a szex reménye miatt lenne... szóval ha meleg srác jönne, akkor valamit nagyon jól kellene csinálnia a szájjával, hogy őt válasszam egy csaj helyett... egy jó cummantás közben meg csukott szemmel gondolhatok akármilyen bomba nőre.. nekem ez nem lenne akadály.
De tényleg jól kéne hozzá dolgozni.
Hidd el, nálunk senki sem tudja jobban, hogy lehet örömet okozni egy férfinak ;)
Viszont általában lányok keresnek csak lányokat, meg a főbérlők, mert ők 'rendesebbek, tisztábbak és igényesebbek' - tartják ők.
Halljátok :D még mindig nem vágjátok, hogy az emberek nagy része nem szexre keres lányokat egy lakásba, hanem pl. azért, mert alapból lányok laknak ott, vagy esetleg mert őket rendesebbnek tartják? Nem díbolnak, koszolnak - hanem takarítanak, rendet tartanak - illatoznak, nem büdösek... stb.
Azért írtam ki a kérdést, mert az albérletek nagy százalékára csak lányokat keresnek az általam felsorolt okok miatt, - megkell jegyeznem, hogy mindez csak sztereotípia, de ez van; ugyanígy rólunk is ezt gondolják.
De, ha egyetlen értelmes válaszoló sem akad erre :D akkor ez van. Kész röhej.
szerintem igen :D Mármint én különösen örülnék egy meleg srác lakótársnak.
19/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!