Szerintetek kinek van igaza? (albérlet)?
Februárban elhunyt az anyai nagymamám, édesanyám lett az egyedüli örököse, így megörökölte a pici lakását. Eladni nem igazán szeretnénk, inkább a kiadáson gondolkozunk. Kicsit lelakott a lakás, és szerintem legalább leparkettázhatnánk, illetve kifesthetnénk valami halványabb színre. Anyuék tartózkodnak tőle, mert hogy nem akarnak még így is költeni rá. Megértem ezt is, de azért mégis, jó nyilván nem rendezzük be, meg ilyenek, de legalább úgy kinézetre nézzen már ki valahogy. Vagy nincs igazam? :/
A közös képviselő is egy fogyatékos, először azt mondta, hogy ne csináljunk vele semmit, mert tönkre teszik, aztán pedig, hogy ismer egy rendes , megbízható családot. Ha megbízhatóak, akkor miért ne festhetnénk ki, és parkettázhatnánk le? Őszintén nem nagy beruházás, mert egy nagyobb szoba, illetve egy fél szobából áll az egész (fürdő, konyha, kamra mellett).
Szerintetek kinek van igaza?
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Nem kell mentegetődznöd Kérdező, hogy normális családban élsz!
A szőnyegpadlót szedjétek fel és tegyetek a helyére parketta mintás PVC-t, ma már nagyon szép igényesek vannak.
Ha az üzletben méretre vágatjátok, még magatok is leteszitek pillanatok alatt, ha nem ragasztjátok le.
Íme:
Kedves kérdező!
Arról kellene meggyőznöd/megkérdezned a szüleidet, hogy NORMÁLIS, pontosan fizető, kulturált albérlőt szeretnének-e, vagy valami csövest, akinek mindegy, hogy miben lakik, mert úgysem fog fizetni két hónap után, és kirakni sem tudjátok majd.
Magyarul: rendes, magára is igényes bérlő nem megy egy lelakott/lepusztult lakásba.
Én azt gondolom, hogy ma már egy laminált lapot lerakni nem nagy durranás és egy egyszerű fehér festés sem, ugyanakkor még is sokat dob az összképen.
Fiatalként engem a hideg ráz a pvc-től pl., pedig láttam már jó minőségűeket, de egyszerűen nem jön be.
Jó oda valami tök olcsó laminált padló. Ha egyszer valamelyikőtök odaköltözne úgy is felújítja teljesen és nem fáj a szíve az esetlegesen tönkre tett padlóért.
Összeszedsz három havert, pár sör mellett simán megoldjátok az egészet a nyáron egy hét alatt, az anyagár pedig igazán jelentéktelen.
Ha jó a baráti társaságod, ez nem gond. Mi folyamatosan ezzel foglalatoskodunk hétvégente. Segítünk barátoknak költözködni, laminált padlót rakni, meszelni, tapétát feltenni, bútort összerakni, takarítani a felújítás után és mindezt ingyen és bérmentve. Miért? Mert tudom, hogyha mi költözünk saját lakásba, nekünk is lesz bőven segítségünk, akikre számíthatunk. Ha valamit érdemes áthozni a régi időkből (amikor ugyanez ment, csak komplett házakat építettek fel haverok egymásnak), akkor ez az összefogás az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!