Kaucio visszaszerzese hamarabbi kikoltozes alkalmaval?
A tulajjal olyan szerződésunk van , hogy 2 havi felmondási időt fektettunk le mivel a kaucionak is 2 haviban egyeztün .Határozatlan idejű.Szóban megbeszéltük , hogy 1 hónapra lecsökkentheto ha talál új bérlőket. Felmondtuk az albérletet majus 15.én mivel a munkahelyünk messze van nem tudjuk megoldani a bejárást 2 albérletet meg nem tudunk fent tartani, már annyi érdeklődő van, másnap betudnának költözni , erre a tulaj kitalálta hogy ragaszkodik a 2 hónaphoz és csak akkor költözhetünk ki vagy ha most szeretnénk elveszi a kauciot .
Szeretnem megoldani , hogy a szóban megkötött szerződésnek eleget tegyen tehát 1 ho lelakas egy hot pedig visszafizet mivel tökéletes állapotban van az ingatlan sőtt. Azzal indokolja , hogy neki ha elenged minket az alapköltdegeket fizetnie kell és nem akarja saját költségre állni.
A párom kiakarja a bútorokat pakolni mivel nincs a szerződésben benne , hogy bútorozott a lakás leltár sem készült sott fizetés előtt akar kiköltözni , rezsi fizetés nélkül így egálban lennénk. Egyébként számla nélkül történt az elmúlt 1 év. Ha bejelentjuk minket is büntetnek és őt is egyikőnknek sem jó.
Ha kipakoljuk a butorokat és nem fizetünk feljelenthet minket a rendőrségen ? Hisz nincs bizonyíték arra mit hagyott a lakasban mit nem.
"Szóban megkötött szerződés"
Thank you bro! Made my day :D
"A párom kiakarja a bútorokat pakolni mivel nincs a szerződésben benne , hogy bútorozott a lakás leltár sem készült sott fizetés előtt akar kiköltözni , rezsi fizetés nélkül így egálban lennénk."
Igy visszakapjatok a penzeteket, vagy mi? Esetleg elszallittatni valahova, majd ha visszaadja a penzeteket, es fizeti az oda-vissza szallitast, visszakapja oket, de nagyon necces, ketelu fegyver, o is tud titeket szivatni, ha okosak vagytok, tanultok az esetbol (minden irasban leszogezni, ket tanu alairasaval) es tovabbleptek.
anyám....
ez nettó lopás. bűncselekmény.
legyetek már eszeteknél!
Jól értem, ti nem tartjátok be a szerződést és még nektek áll feljebb?
Kellene egy feketelista a ilyenekről. Ezért ilyen vadkapitalista a bérlakáspiac, mert senki nem tart be semmit.
"Jól értem, ti nem tartjátok be a szerződést és még nektek áll feljebb? "
Nem epp igy van, a szobeli megegyezes is ugyanugy szerzodes, csak ugye nehezebb bizonyitani.
Egyebkent kerdezo, az ilyen kaucio lelakasa nem mukodik, felejtsetek el.
"már annyi érdeklődő van, másnap betudnának költözni"
Igenigen, csak nem enged az ember akarkit a hazaba, a napi 50 jelentkezo kozott nem biztos, hogy van az o szemszogebol megbizhato ember. Nem mondom, hogy nincs igazatok, lehet, hogy tenyleg egy gazember, csak a leirtak alapjan nekem nem kerek annyira a sztory.
A tulajnak van igaza, akár leírtátok, akár nem.
2 havi kaucióból 1 hónapot lelaktok, a második havi a távozásotok után érkező számlák elszámolására kell.
- TI rúgjátok fel a megállapodást,
- TI nem tartjátok be a szerződést
...ÉS MÉG TI AKARJÁTOK KIRABOLNI A LAKÁST ???
Félelmetes banda vagytok!
En bekesen kiakarok koltozni lenyelem h a 2 havi kaucio uszott a szerzodes bontas miatt ! De o meg azt akarja h az idehozott butorainkat is ott hagyjuk , mivel o 2 hobapig nem talal alberlot es az alapkoltsegeket az itt hagyott butoraink fedeznek ! ( tehat nem eleg neki a 2 havi kaucio , ha meg a sajat butoraimat elviszem , akkor o jelent fel es azt allitja h az az ove volt eredetileg )
Tudtommal a kaucio azert van h az iylet fedezze . Akkor hova fizessunk meg tobbet ? Mikor a 2 havit kifizessuk de nem lakunk benne , minek fizessek alapkoltseget ? Nem ertem miert nem ertitek es vadoljatok az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!