Szeptember óta vagyok munkanélkülin, Pesten beregisztrálva, előtte 3 évig dolgoztam Pesten. Szabolcs megyei vagyok, oda vagyok bejelentve lakcímmel. Hogy kaphatok lakhatási támogatást? Minden oldal mást ír a neten.
Figyelt kérdés
A három hó, vagy 6 hó bejelentett munkanélküli viszonyom már megvan, kapok is álláskeresési járulékot, kőkemény 22 ezer Ft-ot két hónapja, mert 3 hónapig alapból járt, januárban meg nem volt időm intézni. Most találnék Pest mellett egy számlás albérletet, de olvastam, hogy munkahelyhez is van kötve meg szerződéshez, de hogy vesznek fel valahova 260 km-ről, ha még nem is láttak dolgozni, de már meglegyen a számlás albérlet az én nevemen? Vagy mi a sorrend?2017. ápr. 22. 19:33
11/11 anonim válasza:
10-es kérdező kommentjére: Lehet hogy megvan a 450 ezer HUF a mosogatásból 300km-rel odébb, de az szerintem ott már teljesíteni is kell, és a labancznak nem gondolkodó kis magyar kell, hanem aki megélni akar, és kuss a neve, mert büdös megélhetési bevándorló vagy az eu. belülről, és egy büdös külföldi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!