Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » El szeretnék költözni otthonró...

El szeretnék költözni otthonról. Menne ez ilyen körülményekkel? (20F)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves srác vagyok és sajnos az elmúlt években nagyon sokat veszekedtem anyámmal és a bátyám is hátba szúrt rendesen már sokadjára és ez volt az utolsó alkalom, hogy ezen átestem. Mindenképpen el szeretnék költözni. Az itthon töltött idő már csak veszekedésből áll, mindig én vagyok a rossz holott egyedül én dolgozom a családban, anyám munkanélküli.

Találtam egy kiadó garzon lakást 55e Ft + rezsi + 5e közös költség. 150-160 nettót keresek, így maradna bőven magamra, ha nem nagy a fogyasztásom (rezsi terén).

Így menne nem?

Egyébként még annyi, hogy az elmúlt 4 hónapban szinte csak az elmaradásokat, számlákat fizettem és ez idő alatt 12 kilót fogytam, most férfi létemre 52 kiló vagyok ami betegesen alultáplált állapot. Ez is egy nyomós oka a költözésnek.

Vélemény?

2017. febr. 21. 08:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtam ki lehet jönni belőle. De azért nem olyan lazán mint ahogy tervezed ;-) Ha egyedül élsz, ott azért vannak kiadások. Ezt én is azután tudtam meg igazán, miután elköltöztem otthonról. Félre tenni azóta se sikerült :-D Valami mindíg van ami elviszi. Kell egy bútor, elszaródik a hűtő, váratlan orvosi kezelés, kocsira kell költeni stb.stb.stb... És még szórakozásról nem írtam :-)
2017. febr. 23. 04:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Te vagy a múltkori srác, ugye? Igen, persze hogy menne! Sikerülni fog! :)
2017. febr. 23. 09:57
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen múltkori srácról beszélsz... szóval nem. De köszi a pozitív visszajelzést.

Amúgy igen, ebben van valami. Mindig van/lesz valami kielégítésre váró halasztást nem tűrő személyes igény, ezzel tisztában vagyok, viszont ahogy most élek azt senkinek nem kívánom. Tudom, hogy és min lehet spórolni, koromhoz képest már-már túl érett gondolkodású vagyok, mert rászorultam 16 éves koromtól kezdve.

Ha minden jól megy már hétfőn lefoglalom magamnak a lakást.

2017. febr. 23. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Költözz és megnyugszol, minden jó lesz. Jó, hogy tudsz bánni a pénzzel, csak azt kívánom, hogy legyen mit beosztanod. Ha tanácsolhatom, minden bevételednek az ötödét tedd félre, hogy legyen pénzed a rendkívüli kiadásokra vagy végtartaléknak.
2017. febr. 24. 20:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Igyekszem a legjobban kigazdálkodni a kis fizumat :)

Köszönöm a válaszokat és jókívánságokat!

2017. febr. 25. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Amúgy a válaszolókat és a többi "látogatót" arra kérném, hogy még véletlenül se pontozza le azokat akik megtiszteltek azzal, hogy leírták a véleményüket és/vagy tapasztalataikat. Második válaszoló is 50% alatti minősítést kapott holott én mindenkinek nyomtam a "like"-ot...

Még egyszer, bárki bármit ír az nekem egy visszajelzés, szóval ne pontozzunk le senkit jó?!

Köszönöm!

2017. febr. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!