Honnan tudom meg, hogy a tulajdonos tényleg tulajdonos?
Figyelt kérdés
Most fogunk albérletet kivenni a párommal, és nem szeretnénk ráfázni. A Földhivatalnál tudom, hogy bele lehet tekinteni, viszont ahhoz kell a nevem is, és azt nem tudom, hogy a tulaj felé eljut-e, hogy lekértem a papírt. Megkérhetem arra, hogy ő mutasson tulajdoni lapot? Vagy van erre más opció?2017. febr. 1. 16:15
1/12 anonim válasza:
Ha szerződéskötésre kerül sor akkor mindkét fél mutat érvényes személyit aminek a száma is feljegyzésre kerül.
Más tulajdoni lapjához nincs közöd.
2/12 A kérdező kommentje:
Biztosítva vagyok azzal, hogy rajta van a személyigazolvány száma? :D Lehet hamis is, és lehet, hogy előre kitöltötte.
2017. febr. 1. 16:31
3/12 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék az egyes egy személyi igazolvány számból hogy állapítja meg az ingatlan azé e aki kiadja? Mivel a kérdés erről szól
4/12 anonim válasza:
Még a rendőr is a személyi alapján ellenőríz.
Neki elég?
Akinek nem elég attól elbúcsúznék, én sem kutakodom az ő dolgai után (pedig sokszor hasznos lett volna)
5/12 anonim válasza:
3
Úristen.
Az lesz belőle egyértelmű, hogy ki az akinek fizetett.
6/12 Carragher_x válasza:
Ahogy mondtad, elmész a földhivatalba (vagy lekéred online) és a kérdés meg van oldva. A tulajdonosnak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy ki nézegeti a tulajdoni lapot.
Egyébként megkérheted, csak mondjuk én biztos nem kérnék ki a te kedvedért egy tulajdoni lapot a helyében. Ha kíváncsi vagy rá, áldozd rá a saját pénzed és a saját időd.
7/12 anonim válasza:
Online is le lehet kérni a tulajdoni lapot. Esetleg a szomszédoknál, közös képviselőnél is lehet érdeklődni.
8/12 anonim válasza:
Bárkinek kiadják, nem értesítenek róla senkit. A legegyszerűbb, ha Ügyfélkapun lekéri az ember, 1000,-.
9/12 A kérdező kommentje:
kedves négyes, én nem rendelkezem olyan adatbázissal, mint a rendőrség, így nekem nem elég :D A többieknek köszönöm szépen a választ. :)
2017. febr. 1. 19:24
10/12 anonim válasza:
Az egyes még a kérdést se fogta fel de osztja az eszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!