Nyolcvanezer forintból mennyire lehet megélni Budapesten egyedülállóként? (ebben nincs benne a lakhatás)
Kaptam egy álláslehetőséget és próbálok kalkulálni. Jelenleg vidéken élek.
Havonta ennyi pénzem maradna a lakhatás kifizetése után minden másra, mint pl kaja, szabadidő, stb.
A lakhatáson és rezsin KÍVÜL marad ennyi pénze, leírta a kommentben. Én sem szedek gyógyszert, megfázásra sem (minek???), antibiotikumot életemben 4-szer kaptam összesen, utoljára 16 éve, pedig emberekkel dolgozom és két kisgyerekem van, nem mindenkinek költség havonta a gyógyszer, de ha szed a kérdező, azt tuti tudja mennyibe kerül.
Egyébként mindenki másképp él, én míg nem volt gyerekem jó időben bringáztam a melóba (Bp.), edzőterembe sose jártam, képes vagyok otthon is edzeni, mozi helyett meg otthon filmezek legtöbbször, ezek helyett viszont inkább nyaralok. De bárhogy is ossza a pénzt, havi 80 ezernek elégnek kell lennie kajára, ruhára, közlekedésre.
"16-os: Elmondod hogyan? Puszta kíváncsiságból kérdezem.
"
#9 hozzászolás:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__rezsi__8378779-akiknek..
Debil ma 15:19-es:
A tanuldd szó az FELSZÓLÍTÓ módban 2 d-vel írandó... Barom! Kár volt emiatt beszólogatni, mert csak még jobban leégetted magadat :DDD
A gyógyszerhez meg annyit, hogy: alapjáraton nem szednek a fiatalok gyógyszert, és NEM AZT MONDTAM, hogy nem lehetnek betegek.. Újra barom.
Értelmezés se megy neked, nem csak a helyesírás :D
A megfázás se egész évben van, tehát erre se kell egész évben költeni :D Barom :D
"A tanuldd szó az FELSZÓLÍTÓ módban 2 d-vel írandó... Barom! Kár volt emiatt beszólogatni, mert csak még jobban leégetted magadat :DDD"
Megafail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!