Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nyolcvanezer forintból mennyir...

Nyolcvanezer forintból mennyire lehet megélni Budapesten egyedülállóként? (ebben nincs benne a lakhatás)

Figyelt kérdés

Kaptam egy álláslehetőséget és próbálok kalkulálni. Jelenleg vidéken élek.

Havonta ennyi pénzem maradna a lakhatás kifizetése után minden másra, mint pl kaja, szabadidő, stb.

2017. jan. 22. 15:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A lakhatáson és rezsin KÍVÜL marad ennyi pénze, leírta a kommentben. Én sem szedek gyógyszert, megfázásra sem (minek???), antibiotikumot életemben 4-szer kaptam összesen, utoljára 16 éve, pedig emberekkel dolgozom és két kisgyerekem van, nem mindenkinek költség havonta a gyógyszer, de ha szed a kérdező, azt tuti tudja mennyibe kerül.

Egyébként mindenki másképp él, én míg nem volt gyerekem jó időben bringáztam a melóba (Bp.), edzőterembe sose jártam, képes vagyok otthon is edzeni, mozi helyett meg otthon filmezek legtöbbször, ezek helyett viszont inkább nyaralok. De bárhogy is ossza a pénzt, havi 80 ezernek elégnek kell lennie kajára, ruhára, közlekedésre.

2017. jan. 25. 19:26
 22/24 anonim ***** válasza:

"16-os: Elmondod hogyan? Puszta kíváncsiságból kérdezem.

"

#9 hozzászolás:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__rezsi__8378779-akiknek..

2017. jan. 25. 20:43
 23/24 anonim ***** válasza:

Debil ma 15:19-es:

A tanuldd szó az FELSZÓLÍTÓ módban 2 d-vel írandó... Barom! Kár volt emiatt beszólogatni, mert csak még jobban leégetted magadat :DDD

A gyógyszerhez meg annyit, hogy: alapjáraton nem szednek a fiatalok gyógyszert, és NEM AZT MONDTAM, hogy nem lehetnek betegek.. Újra barom.

Értelmezés se megy neked, nem csak a helyesírás :D

A megfázás se egész évben van, tehát erre se kell egész évben költeni :D Barom :D

2017. jan. 25. 23:11
 24/24 anonim ***** válasza:

"A tanuldd szó az FELSZÓLÍTÓ módban 2 d-vel írandó... Barom! Kár volt emiatt beszólogatni, mert csak még jobban leégetted magadat :DDD"

Megafail.

2017. jan. 26. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!