Nagyon áthallásos panelben hogy lehet kibírni?
Albérlet, tehát hangszigetelés nem megoldható. Nagyon durva a helyzet, ha csak köhint a szomszéd már hallom. Egyáltalán normális, hogy ennyire áthallatszik minden?
Előző albérletben is hallottam őket, de nem ennyire.
#8-as vagyok.
Ma újra volt szerencsém a kedves albérlőkhöz. A tett: este 7 órakor le mertem ülni vacsorázni, ezért kihúztam a széket, emiatt nem tud aludni alattam a kisgyerek. Majd ezekután volt merszem elmenni hajatszárítani is, ahol leesett a fésű és úgy ordított meg szidott az alattunk lakó, hogy tisztán hallattszott, majd énis hozzászóltam a témához, utána kedvesen bekopogott, vagyis inkább úgy püfölte az ajtót, hogy majdnem betört. Aztán persze kedves szavakkal illetett, neméppen kedves hangnemben, és a rendőrséggel fenyegetőzött. Mindez fél 8 előtt...
Mondanom sem kell, hogy az egész lépcsőház zengett, többen ajtót nyitottak, majd csörgött a telefon az első emeleten lakótól, hogy mi történt. :DDD
8-as, kapd el a tulajdonost, hogy a bérlői pokollá teszik az életedet, regulázza meg őket, mert fel lesznek jelentve, vele együtt.
Tanúd az egész lépcsőház.
Egy kis anyázás és le vannak vezetve az ellentétek.
Annyit írnék a 8-as problémájára is hogy lehet hogy az új szomszédja még nem lakott panelben.
Sokan vannak akik addig külön házban éltek de beütött a pénzügyi krach és kénytelenek lettek panelba költözni de nincsenek hozzászokva az együtt élő közösséghez és a zajokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!