Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nagyon áthallásos panelben...

Nagyon áthallásos panelben hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Albérlet, tehát hangszigetelés nem megoldható. Nagyon durva a helyzet, ha csak köhint a szomszéd már hallom. Egyáltalán normális, hogy ennyire áthallatszik minden?

Előző albérletben is hallottam őket, de nem ennyire.

2017. jan. 15. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok.

Ma újra volt szerencsém a kedves albérlőkhöz. A tett: este 7 órakor le mertem ülni vacsorázni, ezért kihúztam a széket, emiatt nem tud aludni alattam a kisgyerek. Majd ezekután volt merszem elmenni hajatszárítani is, ahol leesett a fésű és úgy ordított meg szidott az alattunk lakó, hogy tisztán hallattszott, majd énis hozzászóltam a témához, utána kedvesen bekopogott, vagyis inkább úgy püfölte az ajtót, hogy majdnem betört. Aztán persze kedves szavakkal illetett, neméppen kedves hangnemben, és a rendőrséggel fenyegetőzött. Mindez fél 8 előtt...

Mondanom sem kell, hogy az egész lépcsőház zengett, többen ajtót nyitottak, majd csörgött a telefon az első emeleten lakótól, hogy mi történt. :DDD

2017. febr. 16. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:

8-as, kapd el a tulajdonost, hogy a bérlői pokollá teszik az életedet, regulázza meg őket, mert fel lesznek jelentve, vele együtt.

Tanúd az egész lépcsőház.

2017. febr. 17. 07:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kis anyázás és le vannak vezetve az ellentétek.

Annyit írnék a 8-as problémájára is hogy lehet hogy az új szomszédja még nem lakott panelben.

Sokan vannak akik addig külön házban éltek de beütött a pénzügyi krach és kénytelenek lettek panelba költözni de nincsenek hozzászokva az együtt élő közösséghez és a zajokhoz.

2017. febr. 18. 07:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez akkor sem mentség arra, hogy rámtörje az ajtót és hogy úgy beszéljen velem mint a kutyával, valamint ha be akarom csukni előtte, akkor ő ne nyomja már befelé és ne fenyegetőzzön a rendőrséggel, mert az egyetlen aki kihívhatná az én vagyok... :)
2017. febr. 19. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!