Nagyon áthallásos panelben hogy lehet kibírni?
Albérlet, tehát hangszigetelés nem megoldható. Nagyon durva a helyzet, ha csak köhint a szomszéd már hallom. Egyáltalán normális, hogy ennyire áthallatszik minden?
Előző albérletben is hallottam őket, de nem ennyire.
Füldugó?
Gyógyszertár, kb. 200,-Ft.
Költözés?
Nem normális szerintem.
18 évet éltem panelban de sosem hallottunk a szomszédtól semmit, kivéve ha a felsőszomszéd gyermekei nagyon rohangáltak vagy ugráltak néha az kopgott a plafonon bizony.
De a szélső szomszédoktól semmi nem hallatszott át. Felsőtől még néha a mosógép, ha olyankor ment amikor amúgy csend volt, de ezek is olyan halkan hogy nem zavartak.
Az egyetlen zavaró, ami tényleg hangos volt a lift.
Szerintem nagyon nem normális panelban sem az ilyen szintű áthallás
4-es.
10 emeletesben laktam előtte, ott fürdő és wc volt áthallásos, vagy ha magassarkúban jártak felettem, húzkodták a székeket. Liftet is lehetett hallani, igazad van.
Most 4 emeletes lift nélküli panelben vagyok és rémes. Felső szomszédom 3 műszakban dolgozik, folyamatosan vele ébredek :( hallom ahogy wczik, fogat mos stb.
Azért ennek másik oldala is van. Énis egy négyemeletes panel lakásban lakom. Kb. 2 hónapja költöztek alánk új albérlők. Mi már több mint 10 éve itt lakunk, saját lakásunk, sosem volt senkinek baja velünk, mindenkivel jóban vagyok/voltunk. Ezalatt a 2 hónap alatt már 2x jött fel a kedves új albérlő, hogy mi miért mosunk délelőtt 11kor hétvégén meg hétköznap 5kor... Meghogy feljelent, mert tőlünk nem lehet élni..
Attól hogy ő egész nap itthon van, mi még nem, és mikor hazajövünk a munkából, mi is szeretnénk csinálni a dolgunkat, és ha nem tetszik el lehet költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!