Nehezebb albérletet találni, ha van egy kutyusom? / Mennyire nehéz albérletet találni?
Figyelt kérdés
Igaz, még nincs kutyám, de nagyon szeretnék. Viszont Budapestre is fel akarok költözni, ahol albérletben élnék. Szóval ez ilyen feltételezés a jövőre nézve, hogy ha később lenne egy kutyám, az mennyiben nehezítené a lakhatást?2017. jan. 12. 16:30
11/14 anonim válasza:
Vegyél egy lakást és megvalósithatod az "álmod". Én se adnám ki, még úgyse mint ahogy a 8. irja. Mert egyszerűen átveszi a fal, a padló , minden a kutya szagot. Csak nem veszitek észre mert már hozzá szoktatok a kutya húgy és szar szaghoz.
Tudom most jönnek a hurrogások , de ez akkor is igy van. Borzasztóan áthatja a szag a lakást.
12/14 A kérdező kommentje:
És mégis miből vegyek lakást...
2017. jan. 18. 21:53
13/14 anonim válasza:
Én kb. márciustól kiadom a lakásom és jöhet a kutya is. A lakásban bútor nincs, azt hoznod kéne. Én imádom a kutyákat, úgyhogy bőven osztom azt, hogy sok esetben egy gyerek több kárt csinál...
14/14 anonim válasza:
Nehezebb nyilván, de ez más igényeidtől is függ. Ha te bútorozott, gépesített, erkélyes lakást szeretnél kizárólag egy lakótelepen, akkor tényleg nehéz, de ha csak annyi a kikötésed, hogy kutya, és ne legyen nagyon a város szélén, akkor nem olyan nehéz találni. Sok albi van ahova engednek kutyát, de ezeket hamar el i sviszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!