Az Infopark környékén mennyiért lehet garzonlakást bérelni búrorozva és gépesítve?
Az Infoparknál pont hogy ingyenes a parkolás uh ez nem szempont hogy be legyen jelentkezve ideiglenesre.
Én pont tegnap néztem albérleteket a neten a 22. kerületben (az Budafok), tehát onnan busszal tudnál eljutni az infoparkhoz, ott 80 ezer+rezsi egy garzon, az infoparknál ennél valamivel drágább lehet mert az közelebb van a belvároshoz.
Ne hagyd magad megvezetni:) Az infó parknál nem ingyenes a parkolás. Illetve definiáljuk, hogy mit értünk infopark alatt akkor! Az infoparkbna közvetlen nincsenek lakások, ergo a "környéken" tudsz lakni. A környék pedig sajna javarészt fizetős a töltéstől a Móricz Zs.- fele végig fizetős. A feneketlen tó környéke is. Idén és jövőre pedig az Andor utcáig terjed ki.
A környék fizetős övezetei:
3114 (BP. XI. ker 4. zóna)
3111 (BP. XI. ker 1. zóna)
3113 (BP. XI. ker 3. Zóna)
3112 (Bp. XI. ker 2. Zóna)
Az Infopark a Magyar TUdósok körútja és a Rákóczi-híd közti terület, ahol nincs parkolási díj. A Rákóczi-hídtól délre szintén nincs. Szerintem ha valaki itt lakik albérletben talál a közelben olyan parkolóhelyet ahol nem kell fizetni.
Egyébként a fizetős övezeteken az ingyenes parkoláshoz állandó lakcím kell, arra meg egy főbérlő sem fogja bejelenteni az albérlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!