Hullaszagot érezhetek?
Október elejétől érzek, egy tipikusan tömény, édeskés, égető, hányingert kiváltó szagot ("hullaszagot"). Több mindenre gyanakodtam, konnektorból az amperszagra, amit a villanyszerelő kizárt, a falon egy félméteres lyukból átszivárgó kémény füst szagára (a tégla is látszik, tehát lehet, hogy azon keresztül szivárog a kéményből érkező füst), penészre- ami már szintén kizárt forrás, mert megnézte a vízszerelő, és semmi.
Na most, kaptam olyan válaszokat is, hogy lehet, egy állatka döglött meg a falban. Szerintem a tulaj nevetségesnek tart, bár ez teljesen érthető, mert a nap 20 órájában szellőztetek, és amikor eljött megnézni, akkor épp kevésbé volt érezhető. Gondolhatja, hogy bebeszélem. Ha alszom, akkor sajnos kénytelen vagyok bezárni az ablakot, mert Jackre fagyom, és nem szeretnék vizsgaidőszakra lebetegedni, de akkor elviselhetetlen. Egyre rosszabb, szerencsére haza tudok menni, ezért csak a szemináriumok miatt kellett itt aludnom 2 éjszakát októbertől. De meg szeretném oldani... Ötletek? Ha hulla lenne, akkor éreznék a szomszédok, ezt csak az én szobámban érezni erőteljesen. Vagy esetleg pont ott döglött meg valami a falban? Ha igen, akkor mi a teendő? Tulaj falat bontani nem fog.
Nem lehet, hogy csatornaszag? Valamelyik bűzelzáró kiszáradt, vagy nem zár rendesen.
Ha meg kihívod a tulajt, minek szellőztetsz előtte...
A falból nem éreznél ilyen erős dögszagot, az biztos.
Ha dögszag, akkor mondjuk egy megboldogult egér illatozik a szekrény alatt.
A fürdőszobában nem erősebb a szag, ahogy az előző írta?
Siman lehet a szomszed. En rendor vagyok es ilyen "tobb napja-hete nem lattuk marika nenit bejelenteskor szoktuk oket szetfolyva megtalalni a lakasban.
Volt olyan h az egyik lako szolt a kozoskepviselonek h vmi csopog a plafonjarol. A felette lako nem nyitott nekik ajtot, rendorseg, ajtonyitas. Az ember ott fekudt az ágyában es annyira szet volt rohadva, h ATFOLYT az epedán es a plafonon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!