Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy működik az otthonról...

Hogy működik az otthonról való elköltözés?

Figyelt kérdés
Légyszi magyarázd el pontól pontra,mintha egy kisiskolásnak magyaráznád. Köszi.

2016. dec. 9. 17:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
86%

Én néztem albérletes oldalakat, kiválasztottam párat, ami ár alapján szimpi volt, megnéztem. Láttam néhány borzalmasat, aztán megtaláltam a megfelelőt. Mondtam a tulajnak, h ez kell, kifizettem a kauciót, aláírtuk a papírokat, kaptam kulcsot, átcuccoltam. De nekem ekkor már volt munkám és jövedelmem.

Te vagy a szerbiai srác? Mert onnan nehéz lesz Pesten albit nézegetni, ha jól emlékszem ide akartál költözni, volt egy ilyen kérdésed. Lehet persze, h facebookos csopiban lestoppolod, de látatlanban, hidd el, normális ember nem fogad be csak úgy lakótársnak, előzetes kölcsönös felmérés nélkül, és te se akarj a nullára elindulni otthonról, ki tudja, mibe futsz bele.

2016. dec. 9. 19:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen,szerbiai vagyok,de nem srác. :)

Nem is gondoltam arra hogy látatlanba nekem ígér valaki nekem egy szobát. Felköltözök,egy pár napig szállodában leszek. És ez idő alatt tervezem hogy megnézek pár lakást.. Remélem menni fog..

2016. dec. 9. 19:56
 13/15 anonim válasza:
83%
Bocsánat, valamiért fiúra emlékeztem :D így oke, h pár napra lesz szállásod, ha szerencséd van, gyorsan talalsz albit. Sok sikert!
2016. dec. 9. 21:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2016. dec. 9. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Legyen pár hónapra (!) elegendő pénzed. Kettő-három inkább három hónap albérletre, kajára, mert egy hónap nagyon rövid idő, és hamar eltelik! Három hónap alatt, azért Pesten alkalmi munkákat, vagy valami kisegítést is találsz, szerintem ezzel nem lövök mellé, mondjuk csak kíváncsiságból nézek néha rá pesti hirdetésekre, nem ott élek. Szóval több hónapra készüljél, jobb a biztonság (az anyagi biztonság)!
2016. dec. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!