Mennyibe kerül pesten egy egyetemistának az albérlet kb?
Figyelt kérdés
Én, illetve keresnék egy szobatársat. Normàlis körülmények között mennyi az albérlet + rezsi?2016. nov. 5. 22:06
1/5 anonim válasza:
Mégis melyik kerület? Mert nagyon nem mindegy.
Az 2, 5-dik kerületekben kisebb vagyon az albérlet, rezsivel együtt. PL:
Én a 16-dik kerületben a főiskola mellett másfél szobás erkélyes lakásomat 45+30 ezer forint rezsivel adtam ki. Ugyanez a lakás a 2-dik kerületben 80+ 30 ezer forint lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából az mindegy lenne. VII., VIII., IX.
A lényeg az, hogy pesttől egy 30-40km-re lakok és a tanulmányaim miatt nem szeretnék napi 2 órát haszontalan utazással elvesztegetni.
Igényeim sem nagyok. Egy lakótársat találnék magamnak és minél olcsóbbat (persze nem egy színvonaltalan egérlyuk a cél.
2016. nov. 6. 08:09
3/5 anonim válasza:
Szobatársat vagy lakótársat keresel? Az sem mindegy a lakbér szempontjából.
4/5 anonim válasza:
Miért nem nézed meg a hirdetési oldalakat? Ingatlan.com, jófogás, rögtön látod az árszínvonalat, a rezsi pici lakásra 30-60 körül van attól függően mekkora, milyen a fűtés, milyen a szigetelés stb.
5/5 anonim válasza:
szerintem is ha találsz egy lakótársat akkor rezsivel együtt 60 ezer körül számolhatsz fejenként, az reálisnak tűnik ezekben a kerületekben egy nem olyan jó, de nem is rossz minőségű kisebb lakásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!