2 egyetemistának kb havi 180 ezer forint elég?
Spórolási tippeket is kérnék, ha úgy vélitek, hogy kevés!
Még annyit fűznék hozzá, hogy havi 200 ezerig fel tudjuk ezt emelni nekik. Hogyha nagyobb kiadás van, akkor a születésükkor kötött bankszámláról tudjuk azt fizetni.
Bérlet+vonatjegy + étel + szórakozás mennyit vesz ki a zsebükből Budapesten?
Féljek attól, hogy nem lesznek takarékosak?
Ikrek lányaim vannak.
130 ezer forint teljesen jó kajára, szórakozásra.
Ebből nagyon kényelmesen meg lehet élni.
Persze nem kell szórni a pénzt. Szerintem az lenne a jó, ha ezt megtanulnák beosztani. Nem pedig az, hogy ti mindig csak emelitek, mert elkölteni bármennyi pénzt el lehet :)
Igazad van! Franc se fogja emelni, hogyha más a kevesebbet is beosztja! :)
Igen, államilag támogatott képzésben fognak részt venni és szeretném, hogyha majd legalább az ösztöndíjra rágyúrnának.
280 km- re lakunk Budapesttől, így egy diák retúr jegy 5 ezer forint. Bérletet MÁV-ra nem érné meg megvenni. 2-3 hetente járnának haza. Az internetet bele sem számoltam a rezsibe...
Nem tudom, hogy be tudják-e osztania a pénzt.
Zsebpénzt kaptak mindig és abból kellett a saját piperéjüket megvenniük vagy a ruhákat. Az havi 7ezer volt. Az egyik lányom mindig elköltötte, a másik meg őt pótolta ki folyamatosan.:)
A nyáron dolgoznak, hogy a gólyatáborban is tudjanak költeni meg az első pár hónapra is félre szeretnének tenni.
Akkor szerintem nem lesz gond, ha eddig is gazdálkodtak kicsit a pénzzel. Meg az is pozitív, hogy dolgoznak, hogy legyen egy kis saját pénzük.
Nekem a telefon+net+tv csomag ugyanannyiba kerül, mint a sima tv előfizetés. Szóval a netet szerintem nem kell külön számolni költségnek :)
Bulizni szeretnek, de melyik fiatal nem?
Abban bízok, hogy másfél hónap alatt ezt kiélvezik és utána már csak egy héten egyszer mennek majd el egész estébe nyúlóan szórakozni.
Akkor isznak, ha buliznak és akkor vesznek egy doboz cigit közösen.
Az egyik könyvekre költ sokat. A másik sminkekre.
Nagyon aggódom értük már most! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!