Tényleg szokás így hirdetni a lakást?
2 év után elmegyünk az albérletünkből.
Úgy beszéltük meg, hogy lelakjuk a kauciót, így még 2 hónapig maradunk.
A tulaj jelezte, hogy meghirdette a lakást eladásra és csak a jövő héten van három időpont, mikor ingatlanosok jönnek és egy érdeklődő.
Egyik miatt hamarabb kell eljönnöm munkából, hogy itthon legyek.
Ez tényleg így szokás?
Nem szokták megvárni még elköltözik a bérlő?
Tök kényelmetlen nekem, hogy idegenek járkálnak itt, benéznek a gardróbba a ruháim közé, stb.
Tanuld meg kinyitni a szádat, ha nem tetszik valami.
Megmondod, hogy mindennap X-től Y-ig lehet megnézni a lakást, mert máskor nem értek rá.
Ha bejönnek, megkéred őket, hogy vegyék le a cipőjüket.
A szekrénybe nem engeded, hogy benézzek.
Mi éppen most keresünk lakást, számomra furcsa, hogy ezek mások számára nem alapvető dolgok. Eszembe nem jutna belenézni valakinek a szekrényébe, vagy nem rákérdezni a cipőlevételre...
" mert hát jó legyen a benyomás"
Mégis miért kellene jó benyomást tennetek?
@ citromost: (remélhetöleg) NEM kiváncsi senki sem - de nem si ERRÖL votl szó a válaszomban!
De ebböl is látom, nem tudsz rendesen szöveget értelmezni.
Arra írtam ezt, hogy valaki azt állította, nem kell olyasmit tartani a szekrényben, aminél probléma, ha az IDEGEN lakáskeresök látják. Szerintem a fehérnemü tipikusan olyan dolog, ami valamennyire intim, nem tartozik idegenekre, és EZÉRT érthetö, ha a kérdezönek nem tetszik, ha a lakásnézök bekukucskálnak a szekrényeibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!