Hogyan tudnék Budapestre költözni?
Pályakezdő vagyok, fizetés nélkül 3 éve, semmi megtakarításom és esélyem se arra, hogy ne rabszolgamunkát találjak jelenlegi lakhelyemen. Az okokat most nem részletezm, mert tudjuk milyen országban élünk...
Gondoltam dobbantanék pestre, ha lehetne, mert végzettségem szerint ott lenne igazán esélyem (?) az országon belül elhelyezkednem. (Aztán ügye az más kérdés, hogy a valóságban mi történne.)
Régebben volt egy ginop vagy milyen program, majdnem pont rám szabva, csak abban is az volt a buktató, hogy nem a semmibe engedtek ugrani, hanem kellett egy érvényes munkaszerződés, hogy albitámogatást kaphassak az államtól. Na ez akkor nem jött össze, és én is hülyébb voltam akkoriban, hogy nem feltétlenül kell nekem BP-re mennem. Tévedtem, de mostanra meg már semmilyen támogatás nincs arra, hogy felköltözhessek. Illetve én nem tudok róla.
Valaki tud segíteni abban, mit hol keressek? Akár támogatások nevei, vagy egyéb megoldások, lehetőségek, amivel nekivághatnék BP-nek?
Off:
Mi a végzettséged, amivel munkát keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!