Túlkinálat van albérletekből vagy miért nem jelentkeznek?
Nem értelek. Egy fél milliót kereső embert szeretnél a lakásodba, aki 1. nem vesz lakást, pedig a hitele havi 100 lenne, 2. nincs külföldön még valamiért,pedig megfizetik a szakértelmét 3. éppen augusztusban keres, hogy (ahogy valaki nagyon helyesen írta előttem) versengjen a diákokkal, akiket mindenki akar.
Gondolom, ezzel párhuzamosan nem akarsz angolul/németül beszélőt sem és nem is hirdeted facebook csoportokban. Van egy olyan érzésem is, hogy kisállatot és gyereket se engedsz. Mondom ezt egyébként tulajként.
Nem igaz, hogy nem érzed, hogy ez lehetetlenség.
Így van ahogy az utolsó írja, ha nem adtam volna ki eddig sem akkor is növekedett az értéke. Az enyém ugyan nem annyit mint a panelek arányaiban de sokat.
Aki írta hogy a pár meg a mérnök tud venni lakást. Eddig is ilyen bérlőm volt. Vidéki mérnök aki itt kapott munkát, aztán tény vett magának azért ment el. De nem mindenki azonnal vesz addig is ott az albi.
A gyári munkás párosnak ha meg ragaszkodunk a pároshoz azért nem adom ki mert ha bármi történik nem tud fizetni,pl, szétmennek, vagy betegség akármi. ma is nézte egy olyan páros hogy.. Mindegy nem muszály kiadnom. A kérdésem arra vonatkozik vajon miért nem jelentkeznek annyian és olyanok mint 2 éve.
Lecsengőben van a diáközön. Erősen apadt a kereslet.
Emellett én személy szerint nagyon nem szívesen laknék a Margit körúton. Zajos, koszos, túl forgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!