Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Túlkinálat van albérletekből...

Túlkinálat van albérletekből vagy miért nem jelentkeznek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 07:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
/Az hogy a gyari munkás keveset keres/ Azért 180 nettó nem olyan rossz gyári munkásként. Én annyit kapok pl. És a munkatársaim is és fizetik a havi lakhatást simán.
2016. aug. 19. 17:46
 12/25 A kérdező kommentje:
Oké gyári munkás 180 ból 100 az albi 30-40 a rezsid télen mondjuk 40 marad havi 40 ezred kajara megélhetésre??? És ha lebetegszel???0 háttérrel? Azért egy fél milkás fizetésű emberben jobban bízom vagy aki mögött ott van anyuci apuci
2016. aug. 19. 17:57
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Nem értelek. Egy fél milliót kereső embert szeretnél a lakásodba, aki 1. nem vesz lakást, pedig a hitele havi 100 lenne, 2. nincs külföldön még valamiért,pedig megfizetik a szakértelmét 3. éppen augusztusban keres, hogy (ahogy valaki nagyon helyesen írta előttem) versengjen a diákokkal, akiket mindenki akar.

Gondolom, ezzel párhuzamosan nem akarsz angolul/németül beszélőt sem és nem is hirdeted facebook csoportokban. Van egy olyan érzésem is, hogy kisállatot és gyereket se engedsz. Mondom ezt egyébként tulajként.

Nem igaz, hogy nem érzed, hogy ez lehetetlenség.

2016. aug. 20. 08:20
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Ne variálj már kérdező te /gyari munkás páros/ - mondtál még korábban . Most meg írod hogy egymagában kevés a pénz. Én egy ily melós párt említettem sőt több ilyen pár is van a munkatársaim között. Ketten keresnek 300-350 et simán kifizetnek egy albérletet. De te már kezdesz itt mellébeszélni. Na mindegy de aki 500 at keres havonta annak van annyi jövedelme hogy ne béreljen hanem megvegyen hitelre egy lakást. Sőt elmondom neked még egy gyárimunkás párnak is. Nem csodálkozom hogy nem tudod kiadni de pl miniszterek akik megfelelnek a követelményeidnek nem fognak jelentkezni.
2016. aug. 20. 12:28
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
Kockázat mindíg mindenben van de amíg itt variálsz biztos nem hoz a lakásod egy fillér hasznot se.
2016. aug. 20. 12:30
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy kamu kérdés. NEm érdemes vele foglalkozni. Akinek sok pénze van, az lakást VESZ. Nem bérel, hanem VESZ. VÁSÁROL!
2016. aug. 20. 14:14
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
15-ös: Az üresen álló lakás is hoz hasznot. Két évvel ezelőtt egy kétszobás kelenföldi panel ára 9 milla volt. Most 19 milla. Ha üresen állt, az évi kb. 300 ezer költség. Két év alatt 600 ezer költség. A haszon több mint 9 milla két év alatt. no ennyi. rengeteg lakás áll üresen.
2016. aug. 20. 14:17
 18/25 A kérdező kommentje:

Így van ahogy az utolsó írja, ha nem adtam volna ki eddig sem akkor is növekedett az értéke. Az enyém ugyan nem annyit mint a panelek arányaiban de sokat.

Aki írta hogy a pár meg a mérnök tud venni lakást. Eddig is ilyen bérlőm volt. Vidéki mérnök aki itt kapott munkát, aztán tény vett magának azért ment el. De nem mindenki azonnal vesz addig is ott az albi.

A gyári munkás párosnak ha meg ragaszkodunk a pároshoz azért nem adom ki mert ha bármi történik nem tud fizetni,pl, szétmennek, vagy betegség akármi. ma is nézte egy olyan páros hogy.. Mindegy nem muszály kiadnom. A kérdésem arra vonatkozik vajon miért nem jelentkeznek annyian és olyanok mint 2 éve.

2016. aug. 20. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Másnál sorban állnak a bérlők és a bérlők imádkoznak hogy jaj csak őket válassza a tulaj.
2016. aug. 20. 20:45
 20/25 A legböszmébb Feri ***** válasza:
88%

Lecsengőben van a diáközön. Erősen apadt a kereslet.

Emellett én személy szerint nagyon nem szívesen laknék a Margit körúton. Zajos, koszos, túl forgalmas.

2016. aug. 20. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!