Titeket zavarna, ha 4 lakótársatok lenne?
Hát nem örülnék, az biztos.
Az egyik fürdőszobára jut 2 ember, a másikra 3.
Még a családdal is sokszor egyszerre mennénk fürdeni, vagy egyszerre vagyunk a konyhában, kerülgetjük egymást.
Idegenekkel még rosszabb.
És kizárt, hogy 5 embernek ugyanaz legyen a bioritmusa, ízlése, stílusa, életfelfogása.
Én szeretem a csendet. Úgy tévézek, hogy én halljam, nem kell bömböltetni, hogy a 20. szomszéd is hallja.
Na van egy család az utcában, azoknál divat bömböltetni a lakodalmast, ettől rosszul vagyok. Már nem a zenétől, hanem hogy bömböl.
Ha 5 ember 5 féle dolgot csinál, annak zaja van.
Egész nap akarod hallgatni, ahogy a friss párocska szexel, az egyik technot hallgat, a másik hangosan telefonál, a harmadik folyton idegeneket hoz fel, és viháncolnak?
A konyha veszélyes lehet. Egy darab konyha nem arra való, hogy 5 ember 5 féle vacsorát csináljon. Ha beteszel egy húst a sütőbe, 1 óránál többet is bent van, és ha a másiknak is kéne a sütő a pizzájához?
Ha csinálsz egy pörköltet meg a köretet, más már nem fér oda a tűzhelyre, vármi kell.
Biztos lesz olyan, aki nem annyira tiszta, mint a többiek, nem fogja feltörölni a sáros cipője nyomát, nem húzza le a wc-t, bennehagyja a haját a csapban, nem mosogat el maga után, nem szeret szellőztetni, stb.
Nem, nem és nem.
Nincs az az isten, hogy ilyen sok emberrel éljek együtt, akik nem a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!